Mit tegyek hogy anyám megértse én aludni szeretnék?
Anya reggel mindig korán kell, legkésőbb 6-kor fent van (hétvégén). Amikor nincs iskola én 10-ig is képes vagyok aludni, de anyám már reggel 6-tól üvölteti a zenét, tévét és még a gépen is olyan gyorsan ír hogy felkelek (én szinte semmire nem kelek fel de viszont erre igen). Ha megkérem reggel-8 óra előtt- hogy vegye hallgabbra a tévét vagy óvatosabban írjon (természetesen szépen szólok hozzá) ő van megsértődve és én vagyok a lusta dög amiért hétvégén fél 8-ig alszok. Mit tegyek hogy anyám normális legyen? Garzonban lakunk és elegem van. Lenne pénz nagyobb albérletre de ő inkább a kozmetikai cuccaira költi
14/L
"pizzára meg mekis kajára telik?" ehhh legolcsóbb kajaforrás kb.....
Amúgy mondd meg neki hogy akarsz venni egy fagyit, vagy akármi. De ennyi pénzt úgy is összeszedsz ha egy hétig nézed a padlót és a leesett aprókat felszeded.... :DDD
Kifejezetten igénytelen tuskó vagyok, de annak gratulálok, aki tud füldugóban aludni. Ennél idegesítőbb dolog nem sok van.
"Füldugót próbáltad már? A sima, patikai 3M-es elég jól kiszűri a zajokat.
Övé a lakás, ő fizeti, neked nincs jogod az ő igényeit ócsárolni, viszont tény, hogy tekintettel sincs rád. "
Ezt meg hihetetlen nagy taplóság egy 14 évesnek mondani. Ha csinálsz egy gyereket, akkor az nem házi rabszolga lesz, hanem neked kell felnevelni. Szomszédokat nem zavarja a hétvégi reggel 6-os zenehallgatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!