Mit tegyek hogy anyám megértse én aludni szeretnék?
Anya reggel mindig korán kell, legkésőbb 6-kor fent van (hétvégén). Amikor nincs iskola én 10-ig is képes vagyok aludni, de anyám már reggel 6-tól üvölteti a zenét, tévét és még a gépen is olyan gyorsan ír hogy felkelek (én szinte semmire nem kelek fel de viszont erre igen). Ha megkérem reggel-8 óra előtt- hogy vegye hallgabbra a tévét vagy óvatosabban írjon (természetesen szépen szólok hozzá) ő van megsértődve és én vagyok a lusta dög amiért hétvégén fél 8-ig alszok. Mit tegyek hogy anyám normális legyen? Garzonban lakunk és elegem van. Lenne pénz nagyobb albérletre de ő inkább a kozmetikai cuccaira költi
14/L
Füldugót próbáltad már? A sima, patikai 3M-es elég jól kiszűri a zajokat.
Övé a lakás, ő fizeti, neked nincs jogod az ő igényeit ócsárolni, viszont tény, hogy tekintettel sincs rád.
Ha nem ért a szép kérésből akkor sajnos neked kell valahogy védekezned.
Pedig az igenis jogos panasz, hogy hétvégén reggel 6 után nem lehet miatta aludni. Lehetne kicsit figyelmesebb. Ráadásul a zenehallgatás és a tv nézés nem olyan elfoglaltság, amit ne lehetne olyan időpontban csinálni, amikor nem zavar senkit.
Mást nem zavar? Vagy csak ketten laktok?
Én megkérném megint, persze szépen, de határozottan. Neked lehetnek más igényeid és oké, hogy ő fizeti a lakbért, viszont ketten laktok ott és jobban tekintettel lehetne lenni egymásra.
Ha nem fog változni semmit, akkor füldugó marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!