Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám megértse...

Mit tegyek hogy anyám megértse én aludni szeretnék?

Figyelt kérdés

Anya reggel mindig korán kell, legkésőbb 6-kor fent van (hétvégén). Amikor nincs iskola én 10-ig is képes vagyok aludni, de anyám már reggel 6-tól üvölteti a zenét, tévét és még a gépen is olyan gyorsan ír hogy felkelek (én szinte semmire nem kelek fel de viszont erre igen). Ha megkérem reggel-8 óra előtt- hogy vegye hallgabbra a tévét vagy óvatosabban írjon (természetesen szépen szólok hozzá) ő van megsértődve és én vagyok a lusta dög amiért hétvégén fél 8-ig alszok. Mit tegyek hogy anyám normális legyen? Garzonban lakunk és elegem van. Lenne pénz nagyobb albérletre de ő inkább a kozmetikai cuccaira költi

14/L

2015. máj. 15. 15:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
25%
Sztem este feküdj le mondjuk 7-kor,reggel 6-ig kockásra fogod aludni magad :D Így mindenki jól jár.
2015. máj. 15. 18:56
 32/43 anonim ***** válasza:
26%
Akkor mondd azt, hogy némelyikkel jóban vagy. Vagy a suliban valakivel. Ha ennyit nem tudsz megoldani, mi lesz veled később?
2015. máj. 15. 19:19
 33/43 A kérdező kommentje:
Mivel utálom a sulimat ezért szeptemberbe új iskolába fogok járni
2015. máj. 15. 19:21
 34/43 anonim ***** válasza:
50%

EMBER!!!!! Kib...ott 120 SZÁZHÚSZ forintról beszélünk!!!! Hát komolyan!! Ne a kifogásokat keressed cseszdmeg, hanem kérjél egy ötszázast, húzzál el a patikába és vegyél magadnak! Nem lehetsz ennyire életképtelen!

jézusom...

2015. máj. 15. 21:38
 35/43 A kérdező kommentje:
MÁR KÉRTEM!! Azt mondta majd hoz ő de azóta se hozod egy füldugót. Szerinted vagyok olyan szerencsétlen hogy nem kértem?? De gondolom a válasz igen
2015. máj. 15. 21:47
 36/43 anonim ***** válasza:

Figyelj, 14 évesen azért csak nem olyan megterhelő heti 70 forintot szerezni valahonnan.

70 forint egy pár füldugó a patikákban, az egy hétig jó kb. tehát havonta 300 forintot sem kéne valahonnan összekukáznod.

Azt ne mond, hogy képtelen vagy bárhonnan is 300 forintot havonta leakasztani. Ha igen, akkor sajnos nem tudok mást írni minthogy szenvedj.

2015. máj. 15. 21:51
 37/43 A kérdező kommentje:
De honnan szerezzek pénzt?
2015. máj. 15. 22:17
 38/43 anonim ***** válasza:
Apukád, nagyszülők, rokon? Vagy nyaggasd anyukádat, neki 300 forint valószínűleg szinte semmi, ha kitartóan rágod a fülét szerintem inkább odaadja minthogy egész nem a lejmolásodat hallgassa.
2015. máj. 15. 22:26
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem hiszem el, hogy vannak ilyen emberek mint te. 14 évesen nem tudod megmondani anyádnak, hogy adjon 500 Ft-ot...bármire. Egy tábla csokira, egy sajtburger menüre. Vagy tamponra. Vagy megmondani neki, hogy ne hozzon, mert nem tudod kivárni, neked most kell.

De legalább már értem miért nincsenek barátaid és nem vagy jóban az osztálytársaiddal. Egy ilyen senki sem barátkozik szívesen.

2015. máj. 15. 22:47
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

még hülye is vagy. nem azt írtam, hogy füldugót kérjél, hanem ha hazaér, pénzt, és vegyél magadnak! Nem hiszem el, hogy ne adna!!

Nem csoda, hogy egy ilyen kis életképtelen pukkancsnak nincsenek barátai...

14 éves létedre...

lehet lepontozni, akkor is ez a véleményem

2015. máj. 15. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!