Szerintetek megérdemlem, hogy nem mehetek el?
Holnap a barátomhoz utaztam volna (messze lakunk egymástól, csak hétvégente tudunk találkozni), de a szüleim nem engednek el, mert bukásra állok fizikából és a jövőhéten lesz alkalmam javítani.
Hiába mondom nekik, hogy ki fogom javítani, azt mondják, hogy majd, ha látták akkor elmehetek.
Pedig a barátommal állatkertbe mentünk volna, ráadásul a jövő hétvégén nem is biztos, hogy tudunk találkozni, mert most érettségizik.
Annyira hiányzik és hiába sírok már napok óta anyukáméknak nem akarnak engedni :(
Bukásra állsz fizikából, ami ugye az egész éves "munkád" eredménye. Igazán rengeteg időd van tanulni, hiszen "csak" szerdán kell javítanod :)
Igen, megérdemled. Már akkor is megérdemelted volna, amikor még csak készült ez a szép eredmény.
1. vagyok
"Hát itt is mindenki ilyen szívtelen? :( "
Erre majd térjünk vissza, amikor a Te gyereked áll bukásra és el akar menni vhová, oké?
Nagyon jól tudom, mit érzel. Leírom, bár sablonszöveg, unod is, meg le is szarod, meg szted nem is igaz, és különben is, de:
A Te érdeked, hogy a hétvégén tanulj.
ezt írod:
Nem fogunk szakítani.
Persze valahogy túléljük, de annyira rossz :(
Kár, hogy nem a bukásra állásodat sajnálod ennyire.
Nem, nem 10 évesek vagyunk, én 17 vagyok, ő 29..
Az a baj, hogy a tanár olyan témazárókat irat, hogy akár 4,0 is lehet az átlagom, ha a tézém egyes, akkor bukásra állok, amíg ki nem javítom.
A témáközi dolgozataim 2-3-ra sikerülnek általában, meg a jelentkezéseket is díjazza, azzal is sikerült már ötöst gyűjtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!