Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg a gyerek a legfontosabb?

Tényleg a gyerek a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Nemrég belebotlottam itt egy kérdésbe,és az arra érkező válaszok elgondolkodtattak,ezért írom ki a kérdést.Vajon tényleg a gyerek fontosabb a házastársunknál?Én nyilván nem tudok olyan helyzetet elképzelni,hogy választanom kelljen,és valószínűleg mások sem,de ha mégis...A válaszadók gondolkodás nélkül a gyereket választanák.

Én viszont a férjemet.Ez lehet sokakat elborzaszt,nem provokálni akarok a kérdésemmel,egyszerűen így érzek.

Nyilván nem fontosabb egyik sem a másiktól,és ez nem is fog bekövetkezni remélem soha,de ha mélyen belegondoltok,biztosan a gyereket választanátok?Hiszen gyerek még lehet,de az életed párját,akit szeretsz,csak egyszer találod meg.

2015. ápr. 13. 21:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
74%
29-es, ki lenne a férjemnek fontosabb? Természetesen én, és egymillió %, hogy engem választana, nem az anyját:) Sosem volt anyuci pici fia. Teljesen másról szól a kérdés.
2015. ápr. 14. 07:35
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"...de ha mélyen belegondoltok,biztosan a gyereket választanátok?"

Igen, őt. És a férjemtől is elvárom, hogy bármely veszélyhelyzetben őt válassza, ne engem. Majd megérted, ha lesz gyereked, addig tényleg nehéz ezt átérezni.

2015. ápr. 14. 08:53
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
nekem minden esetben a ferjem a fontosabb.
2018. júl. 26. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!