Tényleg a gyerek a legfontosabb?
Nemrég belebotlottam itt egy kérdésbe,és az arra érkező válaszok elgondolkodtattak,ezért írom ki a kérdést.Vajon tényleg a gyerek fontosabb a házastársunknál?Én nyilván nem tudok olyan helyzetet elképzelni,hogy választanom kelljen,és valószínűleg mások sem,de ha mégis...A válaszadók gondolkodás nélkül a gyereket választanák.
Én viszont a férjemet.Ez lehet sokakat elborzaszt,nem provokálni akarok a kérdésemmel,egyszerűen így érzek.
Nyilván nem fontosabb egyik sem a másiktól,és ez nem is fog bekövetkezni remélem soha,de ha mélyen belegondoltok,biztosan a gyereket választanátok?Hiszen gyerek még lehet,de az életed párját,akit szeretsz,csak egyszer találod meg.
"...de ha mélyen belegondoltok,biztosan a gyereket választanátok?"
Igen, őt. És a férjemtől is elvárom, hogy bármely veszélyhelyzetben őt válassza, ne engem. Majd megérted, ha lesz gyereked, addig tényleg nehéz ezt átérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!