Gyerekes férfinak mindig a gyerek a legfontosabb ilyen esetben is?
MeggyengülHET.
Apukám esetében nem így lett. Kicsi koromban keveset foglalkozott velem, leginkább mert anyukám minden alkalmat kihasznált volna, hogy újra összejöjjenek.
Aztán amikor már nem kellett anyu jelenléte, sokkal többet voltunk együtt.
Ha az évek alatt megszerette a gyereket, akkor nem fog gyengülni.
Velem az volt, hogy 18 évesen kezdtem el neki nagyon hiányozni és aztán mindent megtett, hogy megbocsássak neki.
Szerintem nem gyengül meg, egy férfi a lelke mélyén úgyis tudja, hogy van egy gyereke, aki bármilyen nőnél többet ér, hiszen a saját vére.
Meggyengülhet, de szerintem az a nő, aki esetleg ezen mesterkedik, vagy akár csak ebben reménykedik, tegye fel magának azt a kérdést, hogy ez mennyire lenne tisztességes azzal a gyerekkel szemben, aki nem tehet arról, hogy a kedves apukája "nem akarta a gyereket".
Meg esetleg gondolkozzon el azon, hogy mit érezne ő és a leendő gyereke, ha 4, 5, vagy 10 év múlva őket kezdené hanyagolni, mert új életet kezd egy következő "igazival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!