Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszélnem kéne az anyukával?

Beszélnem kéne az anyukával?

Figyelt kérdés
A kislányom legjobb barátnőjének nem rég volt a születésnapja. Mostanában nagyon oda vannak ezekért az ever after high babákért. Az én lányomnak van jó pár darab, de a másik kislánynak nincs egy se, ezért gondoltam örülne, ha kapna egyet. Ezzel nem is volt gond, tényleg örült neki. De ma nálunk volt délután, én meg észre vettem, hogy nem hozta az új babát, pedig egész héten azt hallgattam, hogy majd milyen jó lesz ha jön. Rákérdeztem a lányomnál, hogy mi a baj, rosszat választottunk-e. Erre nagy nehezen kinyögte, hogy nem, csak az anyukája kidobta. Az indoka az volt, hogy szerinte szörnyen ronda, meg hogy nem való még ilyen nekik. Hát egy picit ledöbbentem. Beszélnem kéne erről az anyukával? Nem is tudom, nálunk nem szokás teljesen új, bontatlan játékokat (meg mást se) kidobálni a kukába.
2015. ápr. 11. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
Pl egy ismerkedéses beszélgetést ajánlhatnál fel az anyukának, mivel a két kislány olyan jól megvan egymással. Azt már csak ki tudod találni, két kislány anyukája miről is tudna beszélgetni. Ha hajlandó rá az anyuka, akkor biztosan rá tudod terelni a beszélgetést a baba dolgára is.
2015. ápr. 11. 22:37
 22/25 anonim ***** válasza:
23%
Különben valószínű borzasztó kellemetlen ,megalázó helyzetbe hoztad ezt az anyát,mert valószínű nem tudta volna megvenni a lányának ezt a drága babát(legalábbis ez a lehetőség is benne van a pakliban),erre jössz Te és megveszed,anélkül,hogy vele beszéltél volna erről.Hülyén viselkedtél,ne égesd magad tovább azzal,hogy még számon is kéred tőle,hogy miért tette amit tett.Szíve joga.
2015. ápr. 11. 22:49
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Továbbra se értem miért támadjátok a kérdezőt. Magamból kiindulva én a legjobbat akarom a gyerekeimnek. Ha valamit nem tudok megadni nekik, az az én szégyenem. De ha valaki mástól megkapnák, megköszönném neki, nem hogy még föl legyek háborodva...
2015. ápr. 11. 23:00
 24/25 anonim ***** válasza:
22%
A legjobbat.De nem biztos,hogy az amit Te a legjobbnak gondolsz,azt a másik is annak gondolja.
2015. ápr. 11. 23:23
 25/25 anonim ***** válasza:
82%

Előtte kellett volna beszélni az anyával. Bár ki hitte volna, hogy ilyen elvei vannak...

Szerintem mostmár úgyis mindegy, hisz a babát kidobta, kérdőre meg nem vonhatod, hisz mindenki úgy neveli a saját gyerekét, ahogy jónak gondolja.

Ha legközelebb ajándékot szeretnél venni a kislánynak, kérdezd meg az anyukáját.

Erről az jutott eszembe, hogy mikor Bravo újságot olvasó tinik voltunk, akkor átvittem néhány régebbi példányt az egyik barátnőmnek, aki nagyon örült neki.

Csak mikor az anyukája meglátta, lehordott a sárga földig. (Ugyanis utólag kiderült, hogy a barátnőm mindig úgy kapta kézhez az újságokat, hogy az anyukája előtte alaposan átolvasta, majd ollóval kivágta azokat a részeket, amiket ő úgy gondolt, hogy a lányának még nem kéne látnia.

Anyukámék sem értették, hogy miért kellett engem megrígatnia a barátnőm anyjának...

2015. ápr. 12. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!