Beszélnem kéne az anyukával?
Előtte kellett volna beszélni az anyával. Bár ki hitte volna, hogy ilyen elvei vannak...
Szerintem mostmár úgyis mindegy, hisz a babát kidobta, kérdőre meg nem vonhatod, hisz mindenki úgy neveli a saját gyerekét, ahogy jónak gondolja.
Ha legközelebb ajándékot szeretnél venni a kislánynak, kérdezd meg az anyukáját.
Erről az jutott eszembe, hogy mikor Bravo újságot olvasó tinik voltunk, akkor átvittem néhány régebbi példányt az egyik barátnőmnek, aki nagyon örült neki.
Csak mikor az anyukája meglátta, lehordott a sárga földig. (Ugyanis utólag kiderült, hogy a barátnőm mindig úgy kapta kézhez az újságokat, hogy az anyukája előtte alaposan átolvasta, majd ollóval kivágta azokat a részeket, amiket ő úgy gondolt, hogy a lányának még nem kéne látnia.
Anyukámék sem értették, hogy miért kellett engem megrígatnia a barátnőm anyjának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!