Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostoha apukák, és mostoha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostoha apukák, és mostoha apukával élők, hogyan éltétek/élitek meg a mindennapokat? (Akik a válás után anyukával maradtak, majd odaköltözött egy férfi. )

Figyelt kérdés

Tehát, gondolok itt arra, hogy rengeteget olvasni arról, hogy válás után apukás hétvégeken jelen van egy "gonosz" mostoha anyuka, mert a gyerek úgy érzi elvették tőle az apukáját, vagy az anyuka keresztbe akar tenni az új nőnek és minden rosszat terjeszt róla, vagy tényleg az új nőben van a hiba.

De akik az édesanyjukkal maradtak, és ugye az anyuka is új kapcsolatba kezdett és előbb vagy utóbb egy új férfi hozzájuk költözött, az milyen volt?

Akkor nem éreztétek, hogy az apukátok helyére lép egy idegen?

Rá nem voltatok féltékenyek?

2014. máj. 28. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem mostoha apám van. Édesapám ivott és bántott minket engem és anyámat. Elváltak majd megismerkedett a mostoha apámmal. Aki gyerek korom óta 5 éves nevelt. Most is nagyon jó kapcsolatom van vele. Lekopogom. Édesapámról semmit nem tudok. Nem érdekeltem nem keresett sosem....

Igazábol nekem a mostoha apám az igazi apám. Anyám is boldog!

Igaz már nekemis van családom. Már nagyszülők.

Alig várják hogy menjünk látogatóba.

Nekem nincsenek rosz tapasztalataim a mostoha szülőkröl.

29/f

2014. máj. 28. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez olyan egyéni.

Nem voltam, mert kikészítették egymást a szüleim.

Az új párjaikkal meg jobban kijönnek.

IGaz, gimis voltam, nem tudom, egy 7 éves hogy fogja fel, az is egyénfüggő, nincsenek egy szinten.

Fura volt, hogy itt lakik egy idegen, és nem voltam olyan fesztelen egy ideig, de ennyi.

2014. máj. 28. 11:51
 3/3 anonim ***** válasza:

A lányom 8 éves volt, mikor jött a "mostohaapa". Nos, amit kívülről látok: a klasszikus apa-lánya szerelem itt valósult meg, nem az apjával. Bármikor, bármiben számíthat rá, ő az igazi apja, nem a vér szerinti. A lányom kinyílt, kedves, barátkozó, cserfes lett. A párom szó szerint vitte mindenhova, minden barátjához, motorozni, kutyázni.

Az igazi néha elviszi, nagy ritkán felhívja, de sokszor átverte már az elmúlt 3 évben. A barátnő fontosabbnak tűnik.

2014. máj. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!