Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi milyen jogon követel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?

Figyelt kérdés
Hiszen ő az apja. Csakhogy sajnos a bíróságok agyatlanul mindig az anyának szokták ítélni őket.
2014. máj. 10. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy agyatlan a bííróság azért, ha mondjuk egy csecsemőt az anyjának ítélnek, főleg, ha az anyuka rendesen ellátja a dolgát..
2014. máj. 10. 17:31
 2/71 anonim ***** válasza:
88%

Én férfi vagyok, de egyáltalán nincs így ahogy te állítod.

Váláskor a bíróság nekem ítélte a lányomat.

2014. máj. 10. 17:33
 3/71 anonim ***** válasza:
21%
Egy nőről könnyüszerrel bebizonyíthatod, hogy alkalmatlan a gyermek nevelésre.
2014. máj. 10. 17:42
 4/71 anonim ***** válasza:
79%
Nem agyatlanul ítélkezik a bíróság, hanem megkérdezik a gyerekeket és felmérik a körülményeket. Ha "meg szeretnéd tartani" a gyerekeket, azért kb születésüktől fogva teperni kell(ett volna), de ha igazán szeretnéd őket, meghagynád nekik a választás jogát és nem akarnád elszakítani őket egymástól.
2014. máj. 10. 17:47
 5/71 anonim ***** válasza:
85%
A férjem apukája kétszer vált el, 1985-ben és 1996-ban Mindkétszer az apukának ítélték a gyereket, így nem lehetetlen, hogy apukánál helyezzék el a gyereket. De sok apuka ezt nem is kéri.
2014. máj. 10. 17:47
 6/71 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nálunk is létezik közös gyermekfelügyelet, amikor a szülők mindegyike részt vesz a nevelésben továbbra is. Egyébként eddig sem csak az anyának ítélték oda a gyerekeket.
2014. máj. 10. 17:48
 7/71 A kérdező kommentje:

2-es: Mi volt a titkod? Gazdag vagy?

3-as: Hogyan. Nekem már több ismerősöm járt úgy, hogy az anya alkalmatlan volt (vagy nem volt különbség), mégis az anya kapta meg a gyereket.

2014. máj. 10. 17:48
 8/71 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, igaz nálunk anyuka nem tartott igény a lányunkra.

Idézet "Csak akadályozna az új kapcsolatomban"

2014. máj. 10. 17:49
 9/71 A kérdező kommentje:

5-ös: No igen, de azok még a régi szép idők voltak, mikor figyelembe vették, hogy az apa is emberi lény, nemcsak egy kizsákmányolható hímállat.

6-os: Talán akkor, ha az anyának nem kellenek, vagy az apa gazdag, vagy az anya nem bír egynél több gyerekkel, mert túl megerőltetőnek tartaná. Szóval a nő kegyelmén múlik. Arra meg nem lehet építeni.

2014. máj. 10. 17:51
 10/71 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekeket nem szabad szétválasztani,nagyon megsínylik.Amerre én élek,ott az apák kikerülik saját gyerekük még köszönni se keljen neki,nem hogy akarja.
2014. máj. 10. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!