Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi milyen jogon követel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen jogon követelheti, hogy váláskor legalább az egyik gyereke vele maradjon?

Figyelt kérdés
Hiszen ő az apja. Csakhogy sajnos a bíróságok agyatlanul mindig az anyának szokták ítélni őket.
2014. máj. 10. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:
Kamu...
2014. máj. 11. 13:20
 62/71 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: A férfiak neked adnak igazat. Bár ők nem is nagyon járnak ilyen helyekre, hanem az ügyvédekhez.

Ezzel a nővel meg ne foglalkozz: Ő csak egy ilyen:

[link]

Mert tudja, hogy igazad van.

2014. máj. 11. 13:23
 63/71 anonim ***** válasza:
90%
Nem kamu,miért lenne kamu,azt se tudod ki vagyok...tiszta dedó!Biztos fáj az igazság,de vannak még boldog házasságok,és nők akik nem akarnák a gyereküket elszakítani az apjuktól,mert az jó apa.Pl.én és a férjem.A te exed mondjuk megértem!
2014. máj. 11. 13:23
 64/71 A kérdező kommentje:
Hát akkor a férfihang is írja: Kotkotkot...
2014. máj. 11. 13:37
 65/71 anonim ***** válasza:
.
2014. máj. 11. 13:40
 66/71 anonim ***** válasza:
:D
2014. máj. 11. 13:44
 67/71 A kérdező kommentje:
Jól mondod 65-ös: PONT.
2014. máj. 11. 13:49
 68/71 anonim ***** válasza:

Igen, de lefogadom, hogy átkonvertálta ez a fejében. Tudod milyenek a nők...?

Mármint a rosszabb fele. Én magam is házas ember vagyok, de azóta jobban szeretem a nejemet, mióta z itteni hibbantakat olvastam.

2014. máj. 11. 13:52
 69/71 A kérdező kommentje:
Igen, minden bizonnyal átkonvertálta.
2014. máj. 11. 13:53
 70/71 anonim ***** válasza:
95%

Ír Neked itt a sok buta nő választ,miközben Te egy értelmes férfi válaszát várod...és mégsem jön....ennyi értelmes férfi van ezen az oldalon,hogy egy sem talál ide?? :D

Tudod kérdező,én megpróbáltam Neked segíteni,nem kötekedtem nem kritizáltam,Te mégis annak vetted,úgyhogy mostmár tuti,hogy nem vagy Te apa csak egy agyatlan vad paraszt,aki max arra képes,hogy legyártsa a gyerekeit,az asszony meg arra kell,hogy házicselédként tartsa rendben a környezeted persze főzzön is,és minél többször tegye szét a lábát,ha úgy hozza kedved.Most elhagyott és nem tudod mire vélni,hogy a magadfajta "teremtés koronájával" ezt,hogy merte megtenni. Sztem a gyerekeidnek még a pontos születési dátumát sem tudod:)))))Szállj egy kicsit magadba,és térden kúszva csússz vissza az asszonyhoz,hátha ad még egy esélyt,mert még egy ilyen hülyét mint ő biztosan nem találsz aki egyáltalán eltudja viselni a stílusodat :) Sok szerencsét:)

2014. máj. 11. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!