Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem követelheti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem követelheti, hogy hagyjam el a házat? Kijelenthet minket a házból?

Figyelt kérdés

A válás még folyamatban van, 3 közös gyermekünk van. A ház a férjem tulajdona, én csak a felújításra adtam a pénzt (2 millió) és a hitelt 10 évig együtt fizettük. Most azt akarja, hogy az új barátnő minél előbb beköltözhessen. Kitehet a lakásból?

Hirtelen csak a szüleimhez tudnék költözni, de az távol van, nekem meg itt van a munkahelyem és a gyerekeknek meg itt van az óvoda, iskola.

2014. máj. 3. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
A gyermekek miatt egyáltalán nem tehet ki a házból!!! Semmi körülmények között ne költözz el!!! Még írok majd.
2014. máj. 3. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem, csak ha kifizeti a közösen fizetett hitel felet es a felújításra adott 2 milliót, illetve az amiatt keletkezett erteknovekedes felet.
2014. máj. 3. 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
A 2-es tökéletesen megfogalmazta, amit írni akartam. A felújítási költség és a közösen fizetett hitel miatt neked is jár a ház értékéből, amíg ki nem fizet, nem rakhat ki.
2014. máj. 3. 16:19
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Újra én vagyok! Most nagyon erősnek kell lenned a gyermekeid érdekében is! Ne költözzetek semmi körülmények között. Ha a férjed megfenyegetne, kérj a bíróságtól távol tartási végzést ellene. Még egyszer mondom NEM TEHET KI!
2014. máj. 3. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
Amíg nem vagytok elválasztva és a ház használatáról nincs bírósági határozat, addig jogod van ott lakni.
2014. máj. 3. 16:22
 6/17 anonim ***** válasza:
40%
Ha kifizet, akkor sem tud kitenni. Pont a kiskorú gyermekek miatt. Minél előbb fordulj ügyvédhez. Sok sikert Nektek, "apuka" ellen!!!
2014. máj. 3. 16:22
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Nehogy kiköltözz!!!

Majd ha kifizette a rèszt amit te beleadtàl a felùjítâsba. Mond is meg neki.

Ja amùgy a gatyàjàt is elfizeti majd a 3gyerek utàn a gyerektartàsra.

2014. máj. 3. 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Még a rendőrséget is kihívhatod,ha ki akarna erőszakkal tenni.Szép kis "apa"...
2014. máj. 3. 16:38
 9/17 intrepid ***** válasza:
30%
Ha kifizet, akkor kitehet, addig meg bérleti díjat kell fizessél az általad használt lakásrészért. A gyerektartás pedig max. a jövedelme 50 %-a.
2014. máj. 3. 16:39
 10/17 anonim ***** válasza:
18%
Kijelenthet,kitehet.Csak előbb ki kell fizetnie neked mind azt, ami a házassági közösségetek alatt származó vagyon 50%-a+a te általad említett összeg, ha pedig még vállalkozó vagy cégtulajdonos volt(lényegtelen hány céggel), akkor a házasságotok alatt keletkezett céges éves nyereség ill.az abból származó bevétel 50%-a is a tied.Ha nem írtatok házasságkötésetek előtt vagyonjogi szerződést a cégekről.
2014. máj. 3. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!