Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beszélnem kéne az anyukával?

Beszélnem kéne az anyukával?

Figyelt kérdés
A kislányom legjobb barátnőjének nem rég volt a születésnapja. Mostanában nagyon oda vannak ezekért az ever after high babákért. Az én lányomnak van jó pár darab, de a másik kislánynak nincs egy se, ezért gondoltam örülne, ha kapna egyet. Ezzel nem is volt gond, tényleg örült neki. De ma nálunk volt délután, én meg észre vettem, hogy nem hozta az új babát, pedig egész héten azt hallgattam, hogy majd milyen jó lesz ha jön. Rákérdeztem a lányomnál, hogy mi a baj, rosszat választottunk-e. Erre nagy nehezen kinyögte, hogy nem, csak az anyukája kidobta. Az indoka az volt, hogy szerinte szörnyen ronda, meg hogy nem való még ilyen nekik. Hát egy picit ledöbbentem. Beszélnem kéne erről az anyukával? Nem is tudom, nálunk nem szokás teljesen új, bontatlan játékokat (meg mást se) kidobálni a kukába.
2015. ápr. 11. 20:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
9 ezret költöttél egy barátnőre? Bárcsak az én gyerekkori barátnőm anyukája lettél volna.
2015. ápr. 11. 21:12
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
Ha tudtad, hogy nincs neki, akkor a vásárlás előtt kellett volna beszélned az anyukával, hiszen jó esély volt rá, hogy azért nincs ilyen babája a kislánynak, mert a szülők nem szeretnék, ha ilyennel játszana.
2015. ápr. 11. 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem a pénztárcájukban kell turkálnod. Csak éppen a kis barátnő családi körülményeit kicsit megismerni. Ha ezt megtetted volna már előbb, lehet, eszedbe nem jutott volna a baba odaajándékozása.
2015. ápr. 11. 21:19
 14/25 anonim ***** válasza:
44%

Valószínüleg csak félre tette a gyerek szeme elől. Nem hiszem, hogy konkrétan kidobta.

A gyerekek mondanak sokféle dolgot, aminek a fele sem igaz, vagy nem úgy igaz.

2015. ápr. 11. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Nehogy már a kérdező szégyellje magát amiért jót akart... Ha meg rosszul állnak anyagilag, akkor nem inkább örülnie kéne, hogy a lánya kap olyasmit amit szeret, de ők nem tudnák neki megvenni?

Én mindenképpen beszélnék vele. Adja szépen vissza, és akkor majd játszanak vele nálatok.

2015. ápr. 11. 21:29
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát ezt így tényleg nem gondoltam végig. Tudtam, hogy szeretik, meg a lányom többször mondta, hogy mennyire szeretne egy ilyet. Szóval akkor szerintetek csak tegyek úgy, mintha nem is tudnék róla?
2015. ápr. 11. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Én mindenképpen rákérdeznék.
2015. ápr. 11. 21:45
 18/25 anonim ***** válasza:
18%
Én a helyedben előtte beszéltem volna,az édesanyjával a kislánynak,hogy megengedi-e,hogy ilyen babát vegyél neki.Én sem örülnék,ha valaki olyan ajándékot venne a lányomnak,amit én valamilyen okból kifejezetten ellenzek.
2015. ápr. 11. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Meggyőződnék előtte, hogy tényleg kidobta e. A gyerekeknek nagy a fantáziája.
2015. ápr. 11. 22:10
 20/25 A kérdező kommentje:
És szerintetek hogyan "adjam elő"? Nem akarok balhézni.
2015. ápr. 11. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!