A kislányom legjobb barátnőjének nem rég volt a születésnapja. Mostanában nagyon oda vannak ezekért az ever after high babákért. Az én lányomnak van jó pár darab, de a másik kislánynak nincs egy se, ezért gondoltam örülne, ha kapna egyet. Ezzel nem is volt gond, tényleg örült neki. De ma nálunk volt délután, én meg észre vettem, hogy nem hozta az új babát, pedig egész héten azt hallgattam, hogy majd milyen jó lesz ha jön. Rákérdeztem a lányomnál, hogy mi a baj, rosszat választottunk-e. Erre nagy nehezen kinyögte, hogy nem, csak az anyukája kidobta. Az indoka az volt, hogy szerinte szörnyen ronda, meg hogy nem való még ilyen nekik. Hát egy picit ledöbbentem. Beszélnem kéne erről az anyukával? Nem is tudom, nálunk nem szokás teljesen új, bontatlan játékokat (meg mást se) kidobálni a kukába.
Mindenkepp beszelj az anyjaval. Ez nem normalis, oke nem tetszik neki, de a kuslanynak igen. Nem kidobni kene, vagy, ha ennyire ellene van, akkor adja vissza.
2015. ápr. 11. 20:48
2/25 anonim válasza:
Szerintem is beszélned kéne az anyukával. A kislány örült neki, és az anya meg kidobja... Hány éves a kislányod, illetve a kislányod barátnője? Mert szerintem evvel a babákkal nincs semmi probléma...
2015. ápr. 11. 20:50
3/25 anonim válasza:
Tényleg bunkóság, amit csinált. Én beszélnék vele. Nem mondom, hogy nagyon szépek ezek a babák, de azért jóval csúnyábbak is vannak. Pl. Monster. A mai gyerekek már nem igazán játszanak rongybabákkal. Változik a világ, ezt a kislány anyukájának is meg kéne értenie. Amúgy pedig el tudom képzelni, hogy a kislányának milyen jól esett...
2015. ápr. 11. 20:53
4/25 anonim válasza:
Én is beszélnék a helyedben az anyukával, bár lehet, még mielőtt megvettétek a kislánynak az ajándékot, jó lett volna vele is megbeszélni, hogy jó lesz-e, ha ezt veszed a lányának.
Nyilván ettől még nem túl illendő kidobálni a kapott ajándékot, de valószínűleg tartom, hogy az anyukának vannak bizonyos elvei, miszerint milyen játékokkal játszhat a gyereke.
2015. ápr. 11. 20:53
5/25 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ez a baba vagy mennyibe kerül, de nem lehet, hogy nekik nem telik rá, és ezért dobta ki? Ez sem magyarázat persze.
2015. ápr. 11. 20:54
6/25 A kérdező kommentje:
10 évesek. Őszintén nekem se tetszik mind, de nem is én játszok velük.
2015. ápr. 11. 20:56
7/25 anonim válasza:
A kislányod legjobb barátnőjének nem ismered ezek szerint az életkörülményeit, a szüleit. Ideje lenne, ha nem is kimondottan a baba miatt, de megismerkedned velük.
2015. ápr. 11. 20:57
8/25 anonim válasza:
Taplóság volt tőle...minek és miről kellene beszélgetned egy ekkora paraszttal? Talán aratásról, vagy disznótápról?
2015. ápr. 11. 21:04
9/25 A kérdező kommentje:
Nem szoktam más pénztárcájában turkálni. A kislány tiszta, ápolt, normálisan öltözködik, a viselkedése is normális, innentől kezdve mással nem igazán foglalkoztam.
Hát ezt viszont nem tudom... Abszolút az van bennem, hogy nem kéne ezt ennyiben hagynom, de nem akarok neki támadni se. Meg azt se, hogy esetleg a lányok járjanak rosszul.
2015. ápr. 11. 21:06
10/25 anonim válasza:
azért ez durva
egy 9 ezres babát kidobott?
ha nem tetszett neki,akkor miért nem kérte el a blokkot,és cserélte ki másmilyenre?azért ez nektek nem kevés pénzbe került
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!