30 és 31 éves pár vagyunk. A gond az, hogy mindkét oldalról elszámoltatnak. Megoldás?
Ha a párom (F) szüleihez megyünk,aznap kezdődik a 'mikor jöttök haza?' Pontos időt kell mondani. Minap 'késtünk',jött a telefon,hogy az idő az idő,be kellene tartani,mikor pedig visszaértünk hozzájuk,'hivatták' őt,hogy beszédük van vele,ha azt mondtuk,hogy kilencre hazaérünk,akkor elvárják,hogy háromnegyed kilenckor ott legyünk,mi meg fél tízre értünk be. Kulcsa van a páromnak,azzal nincs gond. Ezt már én is kikértem magamnak.
Fél éve közös életünk van. Az én szüleimhez már pontosan ezért nem megyünk ottalvósra,de így meg telefonban számoltatnának el. Ha leteszem,legközelebb megy a visítós sírás anyám részéről. De az ő anyja ugyanez. Most haza akartam menni a 'késős' cirkusz után,de a párom nem engedte,hogy szerinte nem komoly. Pedig az anyja azt is mondta,hogy akkor pakoljunk,mert ebben a házban szabályok vannak. Gyerek még nincs,mindketten dolgozunk. Normális ez,mi ez az egész?
Nahát utolsó, te jó nagy baromságot írtál. A szülők nem valami gonosz lények, akik rosszat akarnak! Ők szereti lkna gyerekeiket, csak nem veszik tudomásul, hogy felnőttek. Ezert kell elmagyarázni nekik, jogy vannak dolgok, amibe nem szólhatnak bele, nem szabhatják meg, mert már felnőttek, és ha a házirend nem elfogadható, akkor bizony haza kell menni, 60 km-re.
Viszont a párkapcsolat szempontjából kiválóan vizsgaztatok, mert az természetes, hogy a férjed szereti a szüleit, és nem akar konfrontálódni, te pedig szereted a férjedet, és tiszteletben tartod az érzéseit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!