Az anyám mindenkinek meséli, hogy megműtenek és nem érti, hogy ez miért gond. Hogy értessem meg vele, hogy ez zavar?
16 éves lány vagyok.
Van a szeméremdombomon egy anyajegy, amibe sikeresen belevágtam borotvával és ezért úgy néz ki, hogy leszedi a bőrgyógyászom.
Ez nekem elég kellemetlen és kértem anyát, hogy ne mondja senkinek, mert nekem még a legjobb barátnőim sem tudják. Erre mindenkinek meséli, tegnap itt voltak a barátnői, hallottam, hogy nekik is mondta.
A hétvégén felhívott apa és ő is erről kérdezősködött.
A nagyszüleimnek is mondta.
De nekem ez tök kellemetlen, ő meg mondja, hogy ebben semmi ciki nincs. De nem esik jól, hogy amiért ő ezt gondolja, nem tartja tiszteletben azt a kérésemet, hogy ne mondja senkinek.
Lehet, hogy ez 45 éves fejjem nem kellemetlen, de nekem még az és nem szeretném, ha a suliban erről beszéljenek, vagy hogy a tatám erről faggasson.
Én anyám is mindenkinek kibeszélte még az ennél durván személyesebb magánéletemet is, lehetőleg a legdurvább részét. Mikor könyörögve kértem, hogy ne csinálja, az volt a válasz lényege, hogy ő SZENVED az én problémáim miatt, és ezért KI KELL BESZÉLNIE MAGÁBÓL, hogy ne legyen NEKI olyan rossz.
Hát komolyan azt hittem, hogy megütöm, vagy a saját fejem kezdem a falba verni.
Ugyanakkor nem haragudhatok rá, mert tényleg nagyon szeret, csak néha annyi esze meg empátiája sincsen, mint egy rántott csirkének.
Elhiszem, hogy ez neked 16 évesen ciki. De gondolom nem az összes embernek meséli el, aki szembe jön vele az utcán, hanem az apukádnak, a nagyszüleidnek és a barátaidnak, akik szeretnek téged.
Semmi ciki nincs benne egyébként, de lehet azért gondolom így, mert közelebb vagyok a 4-hez, mint a 16-hoz és akkor ugye már máshogy érez az ember 😊.
Találj ki te pletykákat, persze negatívat de olyat ami burkoltan dicsekvés:
csak másodszorra sikerült az egyetemi felvételi
megint csak négyesed lett a lottón
a gazdag barátod csak százezres telefont vett neked stb
had üsse őket a guta.
Létezik durvább is melo helyen tudjuk van egy csaj hangosan sexelt anya rá is szolt.
Annya mesélte el bent valakinek majdnem mindenki tudja ezt már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!