30 és 31 éves pár vagyunk. A gond az, hogy mindkét oldalról elszámoltatnak. Megoldás?
Ha a párom (F) szüleihez megyünk,aznap kezdődik a 'mikor jöttök haza?' Pontos időt kell mondani. Minap 'késtünk',jött a telefon,hogy az idő az idő,be kellene tartani,mikor pedig visszaértünk hozzájuk,'hivatták' őt,hogy beszédük van vele,ha azt mondtuk,hogy kilencre hazaérünk,akkor elvárják,hogy háromnegyed kilenckor ott legyünk,mi meg fél tízre értünk be. Kulcsa van a páromnak,azzal nincs gond. Ezt már én is kikértem magamnak.
Fél éve közös életünk van. Az én szüleimhez már pontosan ezért nem megyünk ottalvósra,de így meg telefonban számoltatnának el. Ha leteszem,legközelebb megy a visítós sírás anyám részéről. De az ő anyja ugyanez. Most haza akartam menni a 'késős' cirkusz után,de a párom nem engedte,hogy szerinte nem komoly. Pedig az anyja azt is mondta,hogy akkor pakoljunk,mert ebben a házban szabályok vannak. Gyerek még nincs,mindketten dolgozunk. Normális ez,mi ez az egész?
Milyen messze laktok a szüleitektől?
P
Mennyi idősek vagytok, hogy hagyjátok ezt?
Nem tudtok külön költözni?
Pedig az anyja azt is mondta,hogy akkor pakoljunk,mert ebben a házban szabályok vannak. G
valszeg akkor anyukánál laknak
30 évesek vagytok! költözzetek már el!!!!
Nem tudnátok elköltözni? Ez tényleg nagyon gáz lenne még akkor is, ha 10 evvel fiatalabbak lennétek.
Ne hagyjátok magatokat, nem kell levágni a telefont, csak annyit mondani, hogy ne haragudjatok, de felnőtt emberek vagyunk, akkor jövünk haza amikor akarunk, azt csinálunk amit akarunk, és ehhez semmi közötök. Ha cirkusz van, ti akkor is maradhatok nyugodtak és költözzetek el. Ez így nem élet....
Örülök, hogy én 21 évesen elköltöttem a szüleiktől 150 km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!