Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi tévő legyek? Ti mit tennéte...

Mi tévő legyek? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. A párommal boldogan éltünk és gyereket terveztük. Teherbe is estem, de a kicsi sajnos sérülten született. A férjem elhagyott, és én itt maradtam vele egyedül. Gonosz vagyok, ha szeretnék a picitől megválni? Milyen módjai lennének ennek? Kérlek értsétek meg, fiatal vagyok, és nem szeretnék egész életemben ápoló lenni. Köszönöm a segítségeteket!

2015. ápr. 8. 22:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
nagyon sajnálom ez szörnyű lehet...mennyire komoly a betegsége?valahol megértelek ,de lenne szíved megválni tőle?talán egy otthon jó megoldás lenne ahol tudod sűrűn látogatni.de úgy gondolom az komoly pénzbe kerül.
2015. ápr. 8. 22:12
 2/26 anonim ***** válasza:
7%
De genyó vagy szegėny gyerek nem tehet róla hogy így születetg.Ilyenek minek gyerek??
2015. ápr. 8. 22:12
 3/26 anonim ***** válasza:
82%
Lemondani ugyanúgy le tudsz róla, mintha egészséges lenne. Nehéz döntés, de aki azt írja, legyen szíved, és tartsd meg, az akár örökbe is fogadhatja.. vagy inkább söprögessen a saját portáján. A gyámhatóság biztosan tud segíteni, és talán más megoldást is tud ajánlani.
2015. ápr. 8. 22:14
 4/26 anonim ***** válasza:
88%

Léteznek otthonok, ahova be adhatod. De lehet, hogy sokat kell érte fizetni.

Egy rokonomnak volt sérült gyereke. Emberfeletti volt a család élete. Megértelek és kívánom, hogy találj megoldást.

2015. ápr. 8. 22:17
 5/26 anonim ***** válasza:
63%

Egyaltalan nem itellek el, sztem a korhaz tud segiteni, vagy at tudja venni egy szovetseg adoptalasra, de ennek nezz utana biztos vannak rola infok a neten:-)

Egyebkent csak kivancsisag: mi baja van?

Ha mar nagyon nagyon eleged van belole, akkor biztos, hogy van valami olyan i tezet, korhaz, befogado haz akik be tudjak fogadni akar azonnal is. Sok sikert hozza

6/26 anonim ***** válasza:
78%

Ha sérült, gondolom, van gyerekorvosotok, aki kezeli, kérj segítséget, biztosan tud javasolni megoldásokat.

Nehéz elkerülni az ítélkezést egy ilyen történet kapcsán, olvasva a válaszokat, én nem a kérdezőt feszíteném először keresztre, apja is van a gyereknek, aki az első nehézségnél lepattant, és otthagyta egyedül, hogy oldja meg...

7/26 anonim ***** válasza:
72%
Kövezz meg, mert tönkre vágtam a gyakorit. :D
2015. ápr. 8. 22:30
 8/26 anonim ***** válasza:
73%
megértelek :(
2015. ápr. 8. 22:32
 9/26 anonim ***** válasza:
67%

36%-os nem véletlen annyi.

Inkább menj el futni, ne itt keltsd a feszkót a primitív szövegeddel.

2015. ápr. 8. 22:32
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Egy ismerősöm is ezt tette, és örökbe fogadták a dawn kóros kisfiút. Ha te úgy érzed, képtelen vagy felnevelni, vagy törődni vele, akkor tegyél így. Megértelek, hogy nem akarod tönkre tenni az életed.

Csak és kizárólag az ítélkezzen a kérdező felett, aki maga is sérült gyermeket nevel. A többi húzódjon vissza, mert azt sem tudja, miről beszél...

2015. ápr. 8. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!