Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mi tévő legyek?

Nem tudom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Ma este megint összevesztem szüleimmel amiatt mert nagyon szeretnék egy Xbox one-t 17évesen és azt várják el hogy nőjek már fel hogy házra gyüjtsek meg ilyenek...De én nwgyon nem akarok felnőni nem akarok máris gyüjteni házra kocsira meg ilyenekre én még szeretnék gyerek maradni :( Elmondtam hogy szeretnék venni egy xbox one-t és mivel az átlagom 3.2 is nem vagyok jó tanuló mindig azzal jönnek hogy csak a játék de nekem fontos a kikapcsolódás de ők nagyon azt akarják hogy térjek észhez és készüljek.... :( Nem tudom mit tegyek nekem fontos lenne pedig a készülék is meg szeretnék gyerek lenni ezt képes elfogadni egy szülő?

2014. dec. 18. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
kicsit kéne fejlődnöd, mert el vagy maradva a kortársaidtól szellemileg.
2014. dec. 18. 21:23
 2/20 A kérdező kommentje:
Mért lennék elmaradva....tudom hogy nem csak játék az élet de hát akkor is mert az én koromba mit kéne tegyek nyáron szoktam dolgozni 1hónapot szóval nem csak pihenek.Haverokkal szoktunk szórakozni bulizni stb de a szegedi ismerőseimnek van xbox one juk és így tudnék szórakozni velük is és így lenne szerintem jó az életem...Tanulnám a szakmám az informatikát mennék továbbtanulni és addig még sok év van hátra az én korosztályomba mi normális?
2014. dec. 18. 21:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen szerintem is vonzóbb alternatíva egy játékkonzol, mint lakásra gyűjteni :) Ez tök normális dolog, viszont megértem, hogy a szüleid a borzasztóan xar iskolai teljesítményedet nem díjazzák egy ilyen drága cuccal. Főleg úgy, hogy inkább a tanulással kellene foglalkoznod, nem a játékkal. Ilyen átlaggal sehová nem vesznek fel, neked most nem a lakáson kell gondolkodni, hanem azon, hogy kijavítsd a jegyeidet.
2014. dec. 18. 21:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy játéktól nem lesz jó az életed.

Persze megértem, hogy szeretnél játszani, de ha a szüleidnek ilyen a felfogásuk...Magyar mentalitás szarsága, hogy csak a gyerekek játszanak számítógépen, mert az gyerekes.

Esetleg próbálj meg jobb átlagot elérni, hátha vesznek neked egyet, vagy dolgozz és vegyél magadnak. Esetleg ülj le velük beszélgetni, mást nem nagyon tudsz tenni.

Viszont arra ügyelned kell, hogy ne szippantson magába a játékipar, mert az tényleg vissza fog marasztani és elrontod vele az életedet. Tanulni viszont tényleg ülj neki, mert a helyesírásodban is elég sok kivetnivaló akad.

2014. dec. 18. 21:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, bánni fogod, hogy nem hallgatsz a szüleidre! Ha visszanézel 4-5 év múlva, és nem lesz félretett pénzed, akkor mit fogsz csinálni? Persze fontos a kikapcsolódás, de nem árt, ha a jövőbe is tekintgetsz!

Egyáltalán, mennyibe kerül a játék?

2014. dec. 18. 21:38
 6/20 anonim ***** válasza:
48%

nem kell még házra gyűjteni. de ilyen időrabló ócskaságra szerintem bűn költeni. inkább szórakozz valami egészséges módon.

valahogy a fogalmazásod, a hozzáállásod rendkívül gyerekes, úgy értettem, amit írtam (első vagyok).

2014. dec. 18. 21:42
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! Hát vicces nemvicces de nállunk ez úgy megy, hogy amit megkeresek pénzt, azt csak arra költhetem el amire ők engedéjt adnak...Igen egy gyengeségem a tanulás az a helyzet őszíntén én nagyon lusta vagyok.Nincs az az isten aki engem rávesz arra, hogy nekiálljak és tanuljak.Ezen próbáltam sokszor javítani, hogy most leülök és ezt most megtanulom és mindig az lett a vége, hogy amikor tudnom kellett volna addigra elfelejtettem mert csak magolni tudok...Abból élek amit óra előtt átnézek nem tudom mért...Ez vagyok én.Jah és nem akarok beleesni ebbe a játékipari dologba csak mivel nincs jó gépem ezért szerettem volna egy kifejezetten jó játékra használható konzolt venni :) Nem tudom a leülök beszélgetni velük ma se jött be.
2014. dec. 18. 21:43
 8/20 A kérdező kommentje:
130ezer forint a játékom,de elég lenne addig amíg fel nem növök éveken keresztü.Úgy tervezném ez lenne életem utólsó még "gyermek kori" szórakoztató készülékem ezután már csak a jövőre koncentrálnék!
2014. dec. 18. 21:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, ha nem tanulsz most normálisan, akkor semmi esélyed sem lesz a munkaerő piacon, és maximum minimálbérből fogsz tengődni egész életedben.
2014. dec. 18. 21:54
 10/20 anonim válasza:
0%

Szerintem a szüleid nagyon benne vannak ebben a spórolós szarban.

Meghogy csak azt vehetsz amit őt mondanak...

Szerintem neked van igazad báár a tanulmányi ereemény lehetne jobb

Amúgy meg szerintem a PC a legjobb inkább kérj azt vagy kérd hogy turbozzák fel

2014. dec. 18. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!