Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Dec.6-án (szombaton) lesz nyíltnap a madách gimiben és nagyon szeretnék elmenni rá,de pont közbejött egy esemény ,a családommal ép aznap utazunk le egy rokon születésnapjára majd egy egy éjszakát még ott tőltünk,és csak aztán jövünk haza de nagyon szeretnék elmenni a nyíltnapra! Mit tegyek,már regisztráltunk is,de az egesz váratlanul jött!2014. nov. 8. 19:59
1/8 anonim válasza:
En nyilvan a gimibe mennek ek a gyerekemmel. A rokon megvar, nyilt nap egyszer van egy evben.
2/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy muszáj mennem,és már meg van beszélve:(
2014. nov. 8. 20:06
3/8 anonim válasza:
HA 2 NAPOT VAGYTOK A ROKONNÁL, AKKOR AZ EGYIK NAP MÉSZ A NYÍLT NAPRA, MÁSIK NAP LEUTAZOL A ROKONHOZ VONATTAL. BOCS, NAGYBETŰN MARADT, DE NEM KIABÁLOK
4/8 anonim válasza:
reggel mész nyíltnapra, aztán utazol rokonokhoz
6/8 anonim válasza:
Szerintem neked (ha most felvételizel idén) mindenképpen a gimibe mennék. Anno (1 éve :D) teljesen meghülyültem volna ha nem mehettem volna el a nyíltnapra amit nagyon-nagyon vártam , de nem oda járok. Szerintem a rokonok is megérthetik hogy ez most fontosabb neked. Vagy a nyíltnap után mentek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,(és nincs máskor nyíltnap),szerencsére a szüleimmel megegyeztünk,hogy az első órára,ami 9.00-kor kezdődik elmegyek és aztán megyünka rokonokhoz:)
2014. nov. 9. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!