Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki tud tanácsot adni,...

Valaki tud tanácsot adni, hogy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az apuka és köztem 300km-er van. Itt a téli szünet és ezt a levelet kaptam tőle.

Mit tegyek? Azt érzem lelkileg zsarol és nagyon felzaklatott.

Tegnapelött szörnyethalt a szembe szomszédom autobalesetben, úgy, hogy nem ök voltak a hibásak, csak jöttek hazafelé munkából szabályosan közlekedtek.Arra szeretnélek kérni, hogy költöz közelebb, mig velünk is hasonló dolog nem következik be, mert útána már késö lesz sirni, hogy hol van a fiad, akkor már senki nem tudja majd visszacsinálni, mert hiába vezetek én jól, ha más nem tartja be a kreszt, mint itt is történt a szomszéddal, vétlenek voltak, szabályosan közlekedtek! Lassan 6 éve lessz, hogy hordom el a gyereket ide hozzám, a 6 év alatt, nagyon sok balesettet láttam, és ezt nem tudhatja senki, hogy velünk is mikor történik ez meg!!!

2013. dec. 21. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Írj vissza neki, hogy költözzön ő.
2013. dec. 21. 18:57
 2/15 A kérdező kommentje:

Írtam neki. A válasza az volt ,hogy leanyázott, és ajánlotta ,hogy nézzem a híradót milyen tömegbaleset volt, s gondoljak közben a fiamra.

Így ,hogy adjam oda neki?

Full ideg vagyok :/

2013. dec. 21. 18:59
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
szerintem ez nem érzelmi zsarolás. 300 km az nagyon sok. Nem lehet csak egy életet úgy feladni és arrébb tolni a biciklit ennyivel. (ha csak nem külföldre megy az ember természetesen.)
2013. dec. 21. 18:59
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Gondoljon ő a fiára miközben ezeket a híreket olvassa. Miért neked kéne költözni?

Érzelmi zsarolás, ne reagálj rá.

2013. dec. 21. 19:01
 5/15 A kérdező kommentje:

Tessék? Nehogy már ne költözzek oda ahová akarok. Nem értek veled egyet kedves válaszoló, és nem is ez a kérdés.

Minden jót neked is.

2013. dec. 21. 19:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen , csak ám lassan át kell neki adnom, de így már félek.
2013. dec. 21. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Miért félsz? Nem lett veszélyesebb a közlekedés. Nyilván eddig is tudtad, hogy 300 km nem kevés.

Ha nagyon aggódsz, vidd el te a gyereket és menj érte.

2013. dec. 21. 19:05
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem nekem kötelességem a gyerkőc utaztatása.

Ha van gyermeked akkor nem így válaszoltál volna.

Köszönöm neked is.

Nem akarok senkinek rosszat írni.

2013. dec. 21. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Amikor elváltatok, ki költözött el?
2013. dec. 21. 19:10
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Miért esel neki minden válaszolónak?

Ettől nem kell idegesebbnek lenned, a közlekedés veszélyessége semmit sem változott ettől az üzenettől.

2013. dec. 21. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!