Valaki tud tanácsot adni, hogy mi tévő legyek?
Az apuka és köztem 300km-er van. Itt a téli szünet és ezt a levelet kaptam tőle.
Mit tegyek? Azt érzem lelkileg zsarol és nagyon felzaklatott.
Tegnapelött szörnyethalt a szembe szomszédom autobalesetben, úgy, hogy nem ök voltak a hibásak, csak jöttek hazafelé munkából szabályosan közlekedtek.Arra szeretnélek kérni, hogy költöz közelebb, mig velünk is hasonló dolog nem következik be, mert útána már késö lesz sirni, hogy hol van a fiad, akkor már senki nem tudja majd visszacsinálni, mert hiába vezetek én jól, ha más nem tartja be a kreszt, mint itt is történt a szomszéddal, vétlenek voltak, szabályosan közlekedtek! Lassan 6 éve lessz, hogy hordom el a gyereket ide hozzám, a 6 év alatt, nagyon sok balesettet láttam, és ezt nem tudhatja senki, hogy velünk is mikor történik ez meg!!!
Írtam neki. A válasza az volt ,hogy leanyázott, és ajánlotta ,hogy nézzem a híradót milyen tömegbaleset volt, s gondoljak közben a fiamra.
Így ,hogy adjam oda neki?
Full ideg vagyok :/
Gondoljon ő a fiára miközben ezeket a híreket olvassa. Miért neked kéne költözni?
Érzelmi zsarolás, ne reagálj rá.
Tessék? Nehogy már ne költözzek oda ahová akarok. Nem értek veled egyet kedves válaszoló, és nem is ez a kérdés.
Minden jót neked is.
Miért félsz? Nem lett veszélyesebb a közlekedés. Nyilván eddig is tudtad, hogy 300 km nem kevés.
Ha nagyon aggódsz, vidd el te a gyereket és menj érte.
Nem nekem kötelességem a gyerkőc utaztatása.
Ha van gyermeked akkor nem így válaszoltál volna.
Köszönöm neked is.
Nem akarok senkinek rosszat írni.
Miért esel neki minden válaszolónak?
Ettől nem kell idegesebbnek lenned, a közlekedés veszélyessége semmit sem változott ettől az üzenettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!