Mi tévő legyek ha úgy veszem észre hogy az életem megint tönkremenőben van?
Nem értem miért várod el, hogy érted kapkodjanak a normális férfiak vagy bárki is elfogadjon, amikor te magad még a saját ellátásodat sem tudod kifizetni, másokat akarsz lehúzni pénzzel és azt várod, hogy ennek még örüljenek is téged teljes mértékben elfogadjanak.
Évek óta munkanélküli vagy éhbéres közmunkás vagy, de az eszedbe sem jutna, hogy elvégezz valami szakmai képzést hétégi, esti rendszerben, hogy előrébb juss az életedben, helyette csak sajnáltatod magad és mások vagyonára ácsingózól...hát hallod, meg is érdemled a sorsodat.
Első vagyok
Nem olyan kéne aki engem tart el, de olyat se akarnék, akinek az előző kapcsolatából származó gyerektartást én fizessem. Ugyanis azt írtad h nem tudod rendszeresen fizetni viszont azt írod, anyagi téren nem kell a segítség. Ez az egyik ellentmondás a sztoridban. A másik: Saját házad nincs, de van egy tanyád, ahol tudnál élni. Akkor most van, vagy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!