Felháborodhat a vőlegényem, ha dolgozni megyek ahelyett, hogy a családjával legyek, az alábbi esetben?
Bébiszitterkedem az egyetem mellett. Holnapra lenne egy meló, de a párom családja feljön Pestre (orvosi vizsgálat miatt) és már kb egy hete beszélgetjük, hogy ők, meg mi ketten elmennénk délelőtt temetőbe.
Ez a program még mindig nem teljesen fix, amolyan jövünk, amikor felkeltünk, lehet hogy nálatok ebédelünk a temető után, lehet hogy csak délután, a vizsgálat után együnk fel hozzátok... Én nem szeretek temetőbe járni, de beleegyeztem, hogy megyek, mert azt hiszik, hogy kerülöm őket, ha lemondok egy-egy programot. Viszont kéne a pénz, ezért, bár későn jött a meló (ami teljesen természetes, gyakran van, h csak előtte nap kérdeznek) én szívesebben választanám azt, csak nem akarom megbántani a vőlegényem.
Ti mit tennétek?
Nem mennék temetőbe.Én sem szeretek. Ha délelőtt dolgozol, legalább nem kell magyarázkodni. Egy ilyen lebegtetett programért én nem rúgnám fel a munkámat. Ma nem mész, máskor meg majd nem hívnak.
(Néhány tanács az nagyon könnyen megszületett, ahol a kalács is könnyen jön.Nem mindenki teheti meg, hogy elszalasszon munkát, aminek a bére nagyon kell!)
Én dolgozni mennék. Nem bírom az ilyen "majdnem" programot. Mi van, ha csak este esnek be? Rosszul vagyok az ilyen bizonytalan beállításokról, mintha neked nem is lenne jobb dolgod.
Most visszamondasz egy melót, lehet, hogy többet nem hívnak.
Ez van, tudomásul kell venni mindenkinek. Mondd meg nekik, délre otthon vagy, akkor már számíthatnak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!