Miért nincs a legtöbb férfinak igénye arra, hogy meló után hazamenjen és a családjával legyen?
Rengeteg kérdést olvasok itt is,hogy a férj meló után még kocsmázni/haverozni/edzeni megy,és csak késő este esik haza,de a környezetemben is ezt látom,egyik sem igyekszik haza,tisztelet a kivételnek.
Ennyire rossz otthon? Vagy miért?
A kérdés engem nem érint,a férjem munka után értem jön,együtt megyünk oviba a lányunkért,majd haza,nincs haverozás,nincs kocsmázás,edzeni otthon edz,nem volt még ilyenben részem,ezért kérdezem.
Meg kell találni az egyensúlyt. Számomra nem normális, hogy a munkán kívül mindig a párommal legyek. Az élet különböző területei, a család, a munka, az egyéb emberi kapcsolatok, hobbi, ezeket mind szét kell választani, és időt adni mindnek.
Ez nem férfi, vagy női kérdés. Igény kérdés, ahol az,ha az első útja a munka után nem haza vezet, még nem nevezhető abnormálisnak.
Nem is azt mondom,hogy szünjön meg minden más a családon kívül.
De azért az sem normális,ha heti 5 nap meló után minden nap van elfoglaltság és 10-re esik haza,hétvégén meg elmegy pl horgászni szombat reggeltől vasárnap estig.
Nekünk sem szűnt meg a hobbi,se a barátok,csak az évek folyamán átalakultak,barátok közösek lettek,és szórakozóhely helyett inkább valamelyikőnknek gyűlünk össze,a hobbi meg valamelyest leszűkült hétvége valamelyik napjára.
5-ös választ én is írhattam volna.
Akkor az lenne a dolog titka,hogy aki jól érzi magát otthon,annak nincs is igazán igénye arra,hogy máshol töltse el a munkán kívüli időt? Akkor a kocsmázás,naponta több óra edzőterem,stb, az menekülés otthonról?
Miért gondolod, hogy a legtöbb férfinak erre nincs igénye?
Úgy tűnik én a szerencsés kivételek közé tartozom, mert a párom szeret haza járni egy stresszes nap után.
Viszont nem bántom, ha el akarna menni kondizni, vagy sörözni a kollégákkal (bár ez ritka). A lényeg, hogy szóljon hová megy és mikor jön, akkor nem aggódok.
Gondolom azért az sem mindegy, hogy mi várja a pasit, amikor hazaért.
Több mint 15 éve mégis működik,mi ne lenne jó ebben?
Nonstop nem vagyunk együtt,szombaton nagymamázik a gyerek,akkor nekünk is különprogram van (kivéve ha nem maradunk inkább egész nap ágyban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!