Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs a legtöbb férfinak...

Miért nincs a legtöbb férfinak igénye arra, hogy meló után hazamenjen és a családjával legyen?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvasok itt is,hogy a férj meló után még kocsmázni/haverozni/edzeni megy,és csak késő este esik haza,de a környezetemben is ezt látom,egyik sem igyekszik haza,tisztelet a kivételnek.

Ennyire rossz otthon? Vagy miért?

A kérdés engem nem érint,a férjem munka után értem jön,együtt megyünk oviba a lányunkért,majd haza,nincs haverozás,nincs kocsmázás,edzeni otthon edz,nem volt még ilyenben részem,ezért kérdezem.

2014. jan. 21. 11:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%
Az ember nem az igény miatt megy haza, hanem azért mert feladata van ott. Tessék nekik otthoni elvégzendő feladatot adni, majd hazamennek.
2014. jan. 21. 11:37
 12/35 A kérdező kommentje:

9-es: azért írtam,hogy tisztelet a kivételnek,ezek szerint a te párod is az

De sajnos a legtöbb nem ilyen,és itt nem feltétlen a pasi a hibás.

2014. jan. 21. 11:38
 13/35 anonim ***** válasza:
63%

(le fogtok pontozni, de nem tehetek arról ami történt)

Én sosem korlátoztam a páromat abban hogy eljárjon a barátaival vagy kollégáival. El is járt. Engem sose hívott.

Ennek az lett a vége, hogy félre ment a kolléganőjével az egyik ilyen bulin ahol italoztak.... :(

2014. jan. 21. 11:39
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

A rengeteg kérdésből te már le is szűrted, hogy a legtöbb ember? :D

Mellesleg a munka utáni kikapcsolódás egészen addig egészséges, amíg a felek MEGBESZÉLIK, és nem a másik kárára pihennek (pl. a férj egy héten 5x is "kikapcsolódik", a feleség meg eközben folyamatosan a munka-gyerek-férj bűvös háromszögében pedálozik), illetve nem azért kapcsolódnak ki máshol, mert otthon annyira rossz. Ha a barátaimmal jobban érezném magam, mint a férjemmel, sürgősen elkezdenék dolgozni a házasságunk megmentésén, az biztos.

2014. jan. 21. 11:42
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

Én pl 6 éve minden nap óraműpontossággal értem haza, feleségemhez, gyerekeimhez. Hűségesen, a családért. Unalmassá váltam, a feleségemnek szeretője lett, el akarja vinni a fiaimat, a vagyonomat, az álmainkat.

Lehet, hogy kár volt kihagyni a sörözéseket...

2014. jan. 21. 11:44
 16/35 A kérdező kommentje:

11:39

Ezzel az a baj,hogy ha már korlátozni kell,akkor ott már baj van. Én inkább teremtek olyan körülményeket,hogy legyen kedve minden nap itthon lenni,akkor is ha épp beteg a gyerek és napokig nem alszunk.

Sajnos a csalfa pasi akkor is megcsal,ha ketrecbe zárod,akkor a ketrecen kidugja a farkát és ugy dugja másba,megoldja.volt ilyenhez szerencsém.

2014. jan. 21. 11:44
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem az itteni kérdésekből,hanem kollégák,ismerősök,két szememmel látottak alapján inkább.
2014. jan. 21. 11:46
 18/35 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem oda nem szeretnek hazajárni a férfiak, ahol csak veszekedés és egy dagadt trampli fogadja őket az egykoron csini nő helyett. SOk múlik a nőkön is.
2014. jan. 21. 11:47
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy rossz házasságra senkinek sincs igénye. Nem azzal van baj, hogy haza kell menni, hanem az egésszel. Hogy visítanak a puják, hogy veszekszik az asszony...stb. Megjegyzem, 22-es csapdája, ha valaki soha nem megy ezért haza, akkor sosem lesz megbeszélve semmi, nem fog segíteni senki, nem változik semmi. És nyilván az asszony sem jókedvében morcoskodik. Szóval itt mindenki sáros.
2014. jan. 21. 11:48
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok dagadt se és trampli se. Igyekszek oda figyelni arra, hogyan viselkedek vele itthon. A külsőmre mindig oda figyeltem.

Mégis egy olyan nőt fogdosott ittasan akit mindenki egy könnyen kapható ócska r.bancnak tartanak. Hát van akinek ez kell. Ha sokat nem jár haza, dugdossa a telefonját, éjjel sms-eket kap és titkolózik, nem visz el soha magával akkor erre kell gondolni. Van egy határ mindenben. Amíg ezt nem lépik át, addig nincs gond!

2014. jan. 21. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!