Miért nincs a legtöbb férfinak igénye arra, hogy meló után hazamenjen és a családjával legyen?
Rengeteg kérdést olvasok itt is,hogy a férj meló után még kocsmázni/haverozni/edzeni megy,és csak késő este esik haza,de a környezetemben is ezt látom,egyik sem igyekszik haza,tisztelet a kivételnek.
Ennyire rossz otthon? Vagy miért?
A kérdés engem nem érint,a férjem munka után értem jön,együtt megyünk oviba a lányunkért,majd haza,nincs haverozás,nincs kocsmázás,edzeni otthon edz,nem volt még ilyenben részem,ezért kérdezem.
9-es: azért írtam,hogy tisztelet a kivételnek,ezek szerint a te párod is az
De sajnos a legtöbb nem ilyen,és itt nem feltétlen a pasi a hibás.
(le fogtok pontozni, de nem tehetek arról ami történt)
Én sosem korlátoztam a páromat abban hogy eljárjon a barátaival vagy kollégáival. El is járt. Engem sose hívott.
Ennek az lett a vége, hogy félre ment a kolléganőjével az egyik ilyen bulin ahol italoztak.... :(
A rengeteg kérdésből te már le is szűrted, hogy a legtöbb ember? :D
Mellesleg a munka utáni kikapcsolódás egészen addig egészséges, amíg a felek MEGBESZÉLIK, és nem a másik kárára pihennek (pl. a férj egy héten 5x is "kikapcsolódik", a feleség meg eközben folyamatosan a munka-gyerek-férj bűvös háromszögében pedálozik), illetve nem azért kapcsolódnak ki máshol, mert otthon annyira rossz. Ha a barátaimmal jobban érezném magam, mint a férjemmel, sürgősen elkezdenék dolgozni a házasságunk megmentésén, az biztos.
Én pl 6 éve minden nap óraműpontossággal értem haza, feleségemhez, gyerekeimhez. Hűségesen, a családért. Unalmassá váltam, a feleségemnek szeretője lett, el akarja vinni a fiaimat, a vagyonomat, az álmainkat.
Lehet, hogy kár volt kihagyni a sörözéseket...
11:39
Ezzel az a baj,hogy ha már korlátozni kell,akkor ott már baj van. Én inkább teremtek olyan körülményeket,hogy legyen kedve minden nap itthon lenni,akkor is ha épp beteg a gyerek és napokig nem alszunk.
Sajnos a csalfa pasi akkor is megcsal,ha ketrecbe zárod,akkor a ketrecen kidugja a farkát és ugy dugja másba,megoldja.volt ilyenhez szerencsém.
Én nem vagyok dagadt se és trampli se. Igyekszek oda figyelni arra, hogyan viselkedek vele itthon. A külsőmre mindig oda figyeltem.
Mégis egy olyan nőt fogdosott ittasan akit mindenki egy könnyen kapható ócska r.bancnak tartanak. Hát van akinek ez kell. Ha sokat nem jár haza, dugdossa a telefonját, éjjel sms-eket kap és titkolózik, nem visz el soha magával akkor erre kell gondolni. Van egy határ mindenben. Amíg ezt nem lépik át, addig nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!