Miért nincs a legtöbb férfinak igénye arra, hogy meló után hazamenjen és a családjával legyen?
Rengeteg kérdést olvasok itt is,hogy a férj meló után még kocsmázni/haverozni/edzeni megy,és csak késő este esik haza,de a környezetemben is ezt látom,egyik sem igyekszik haza,tisztelet a kivételnek.
Ennyire rossz otthon? Vagy miért?
A kérdés engem nem érint,a férjem munka után értem jön,együtt megyünk oviba a lányunkért,majd haza,nincs haverozás,nincs kocsmázás,edzeni otthon edz,nem volt még ilyenben részem,ezért kérdezem.
Szerintem tök normális az, ha az ember nemcsak a párjával van, hanem a barátaival is kikapcsolódhat egy kicsit munka után. Számomra ez fontos és az szerintem nem nevezhető kapcsolatnak, amikor a felek korlátozzák egymást. Mert ennek magától kéne működnie, magától kéne, hogy jöjjön az indíttatást, hogy a haverok mellett ne hanyagolja el az ember a párját. Viszont ha valaki jobban érzi magát a barátaival, mint a párjával, ott már gondok vannak. Úgyhogy nem normális, ha valaki állandóan kikapcsolódik, a feleség meg folyton otthon ül. És nem is csoda, hogy hisztis és idegbeteg, hisz egész nap össze van zárva a visítozó gyerekekkel, be van zárva a négy fal közé, nem hall semmi értelmes hangot, csak a vinnyogást...ettől bárki idegbeteg lenne. A férfi meg könnyelműen rávágja, hogy női hiszti, amikor fele ennyi teher nincs a nyakában. Meg ha lenne is, el se bírná, hanem inkább beadná a gyereket állami gondozásba, aztán meg homokba dugná a fejét, amiért elszúrta a gyereke életét...
Szóval az a normális, ha normális kommunikáció van egy kapcsolatban és ha mindkét félnek jár a kikapcsolódás igényei szerint.
Barom, mi? De azért azt szereted, ha hátulról jól megcsinálnak!
Neked gyártják a vibrátorokat, ne habozz, jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!