Felháborodhat a vőlegényem, ha dolgozni megyek ahelyett, hogy a családjával legyek, az alábbi esetben?
Bébiszitterkedem az egyetem mellett. Holnapra lenne egy meló, de a párom családja feljön Pestre (orvosi vizsgálat miatt) és már kb egy hete beszélgetjük, hogy ők, meg mi ketten elmennénk délelőtt temetőbe.
Ez a program még mindig nem teljesen fix, amolyan jövünk, amikor felkeltünk, lehet hogy nálatok ebédelünk a temető után, lehet hogy csak délután, a vizsgálat után együnk fel hozzátok... Én nem szeretek temetőbe járni, de beleegyeztem, hogy megyek, mert azt hiszik, hogy kerülöm őket, ha lemondok egy-egy programot. Viszont kéne a pénz, ezért, bár későn jött a meló (ami teljesen természetes, gyakran van, h csak előtte nap kérdeznek) én szívesebben választanám azt, csak nem akarom megbántani a vőlegényem.
Ti mit tennétek?
Én tuti bébiszitterkednék.
- azért az plusz pénz
- meg döntsék már el, mit akarnak (lehet jövünk, lehet, mégsem, lehet csak ekkor, az sem biztos, hogy maradunk sokáig... na, neee!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!