Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy sok szülő...

Miért van az, hogy sok szülő nem engedi a 13-14 éves lányának, hogy lábat borotváljon?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 12:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
#39 ki beszélt itt kényszerről a szülő részéről?
2015. ápr. 4. 14:13
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt ilyen elmeháborodott gondolat.Én magam tanácsoltam a 12 éves lányomnak,hogy használja nyugodtan lábra,hónaljra.Ez volt 2 éve.
2015. ápr. 5. 13:15
 43/51 anonim ***** válasza:
0%

Könyörgöm, egy 13-14 éves még (tetszik, nem tetszik) gyerek.

Minek egy gyereknek lábat borotválni? Mi jön utána? A szemöldök tetoválás, a póthaj meg a műmell?

Gyerekek, ne siettessétek az időt! Bőven ráértek még ilyesmikre, ha TÉNYLEG felnőttetek :)

2015. ápr. 6. 11:01
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

De 43-as, miért vagy ilyen hülye? Miért kell ezt bárminek követni? Én is leborotváltam a lábam 13 évesen, és nem volt soha tetovált szemöldököm, meg semmi, amit felsoroltál! Miért hiszed azt, hogy ez egy első lépés valami idiotizmus felé?

Én is bőven gyerek maradtam, csak mert nem volt dzsungel a lábamon.

2015. ápr. 6. 12:22
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

#43 te is azt hiszed, hogy egy 13 éves pont olyan sima, szőrtelen és éretlen testű, mint egy 5 éves?

Attól, hogy legálisan gyerek, testileg még nem az, pont abból kezd kinőni.

2015. ápr. 6. 14:15
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha a borotválástól erősödne a szőr, a kopaszodó férfiaknak csak borotválniuk kellene a fejüket, és hamarosan újra dús sörényük lehetne.

Egy kis józan észt, könyörgöm!

2015. ápr. 6. 16:14
 47/51 anonim válasza:
75%

Hát gyerekek de szép is lenne amikor meglátok egy 14 éves lányt shortban vagy szoknyában és szőrös lenne a lába..szétröhögném az agyam. Amúgy undorító is. Aki szerint nem az beteg vagy öreg,maradi konzervatív de az biztos, hogy nem erre a világra való.

Másik dolog, anya ott áll a lány mellett a fürdőszobában és szigorú tekintettel figyeli, hogy borotvál-e? Máshol is megnézi, hogy szőrtelenítve van-e? Ez mennyire életszerű? Valahogy így képzelem el:

-Na kislányom ellenőrzés,mutasd a lábikódat,nunidat,hónaljadat...hogy merted leborotválni,irgum-burgum tessék megnöveszteni.

Ez vicc kategória.

2015. ápr. 6. 17:18
 48/51 anonim válasza:
0%

Nem kell engedélyt kérni, 13-14 évesen ideje kicsit lázadni. :) De amúgy jobb, ha nem borotválod, ha tudod, akkor géppel kéne, hogy ne erősödjön meg. Persze ezt ennyi idősen problémásabb beszerezni. Esetleg össze lehet fogni egy barátnővel, csak akkor mindenképpen fertőtlenítsétek egymás után a fejet.

De a legjobb, ha el tudod magyarázni Anyukádnak, hogy te nem szexelni szeretnél, csak ciki a tornaórán a többi lány előtt, mert csúfolnak. Vagy esetleg még egy lehetőség: általában a nagymamák jobban megértik érdekes módon a tinik problémáit, ha neki elmondod és segít, akkor a gond is megoldódik és bűntudatot sem lesz.

2015. ápr. 7. 07:16
 49/51 A Tengerész ***** válasza:
0%
Minél többet borotválod annál jobban erősödik. Tehát minél később kezded annál később lesz napi kötelező. Lehet jobb ha gyantázod, vagy vannak ilyen szőrtelenítő krémek amik kevésbé erőszakosak.
2015. ápr. 7. 19:56
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
NEM, NEM ERŐSÖDIK a szőr a borotválástól! A HORMONOKTÓL erősödik! Hagyjátok már abba a tévhitek terjesztését!
2015. ápr. 7. 21:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!