Miért van az, hogy sok szülő nem engedi a 13-14 éves lányának, hogy lábat borotváljon?
Jajj fejezzétek már be ezt a hülyeséget, hogy megerősödik a szőr! Az agyatok erősödne meg inkább!
15 éve borotválom a lábam, 10 éve a karom és egyáltalán nem erősödött meg, a karomon csak szöszi pihék vannak most is. A lábamon is elég ritka és világos is...
Jó a kérdés. Pedig ez nem is annyira a szexualitás része még ilyen korban, de már ciki, ha szőrös a láb, cikizik miatta egymást, főleg, ha erős a szőrzet.
Szerintem, ha úgy érzi, hogy ideje már, akkor had borotválja. Nem ettől nyílnak szét a lány combjai.
NEM fog megerősödni a szőr. Aki elkezdte a pihéket borotválni, majd később arra eszmélt, hogy hosszú, sötét, durva szőr nő a lábán, és ezt a borotválás hatásának gondolja, tévúton jár. A valóság az, hogy a pihék a borotválás nélkül is sötét, hosszú szőrré váltak volna, kamaszkorban megerősödik a szőr, és akinek olyan a genetikája, annak bizony fekete kanszőr lesz a lábán.
Én tizenévig borotváltam a lábam, és a mai napig világos szőr nő rajta. Hoppá.
Nekem tinédzserkoromban (12-13) olyan erős, fekete lábszőröm volt lány létemre, hogy az nem igaz. És kiskölyök (7-8) koromban nem volt olyan. Akkor elkezdtem borotválni, és ma huszonévesen meg már nagyon vékonyka szőrszálak vannak a lábamon, és tele van kopasz foltokkal.
Pl. a térdem körül annyira szőrös volt, hogy úgy nézett ki, mintha tiszta kosz lenne, ma meg ott nem nő vissza a szőr. Úgyhogy ez biztos valami hormondolog lesz.
Jajj, Istenem, ha nem borotválkoztok, akkor is rengeteget erősödik a szőr 12 és 22 év között.
Ennyi erővel a zuhanyozás is a szőrt erősíti és hamburger is.
20: " Azért nem engedik mert a borotvától sokaknak megerősödik a szőre. Sok kislány van akinek csak pihék nőnek a lábán és a társai nyomására nekiesik a borotvával. Ez után egyre erősebb és sötétebb szőrök fognak nőni a lábán. "
Ez hülyeség. Én tinikorom óta borotválom a lábam, de akkor sem olyan szőrös mint a tini lánykáimé, akik az apai részről örökölték ezt. A borotválástól nem erősödik, ez egy mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!