Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak apukámmal?

Mit csináljak apukámmal?

Figyelt kérdés
Mindig kritizálja anyukámat, de ő nem akar elválni, mert szereti, de folyton kiabál velünk, minden kis apró dolog miatt, ha nem úgy van ahogy ő mondja. Mert még nem tudom mi legyek felnőtt koromban, folyton kioktat, kiabál velem, ha elmegyek egy kicsit messzebbre egy barátnőmhöz busszal képtelen lenne eljönni kocsival értem. És az alkohollal sincs rosszba, tény, hogy csak hétvégén iszik, de akkor is folyton minket piszkál, belénk köt. És azért is ordibál velem, mert nem szoktam főzni, pedig recept alapján bármit megtudok csinálni, de az őt nem érdekli. Nem szeretnék vele rosszba lenni, nert rendes is tud lenni. De így a szeretetem kezd elmúlni. 14/L

2015. márc. 31. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
alkoholisták is így kezdték, aztán jön a verés stb
2015. márc. 31. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet, velem is ugyanígy viselkedett az apám, amikor ennyi idős voltam, sőt, még durvábban is:( Ilyenkor a szeretet és az érzések elhalnak, mert mit tudsz egy olyan emberen szeretni, akitől többnyire csak rosszat kapsz? Mindenesetre az már egy jel, hogy az első mondatodban megemlíted, hogy nem akar elválni. Ilyenkor szerintem is az lenne a megoldás, ha elválnának. Viszont ezt nehogy megemlítsd nekik, mert akkor te leszel a bűnös. Személyes tapasztalat.
2015. márc. 31. 18:21
 3/9 anonim válasza:
Szerintem hívd be a szobádba, hogy apa gyere egy kicsit, szeretnék veled beszélgetni, és elmondod neki, hogy neked ez nem tetszik ahogy viselkedik veled/veletek, és kérd meg hogy ne viselkedjen így. :)
2015. márc. 31. 18:24
 4/9 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló. Hát reméljük csak nem lesz az.
2015. márc. 31. 18:32
 5/9 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló. Köszönöm a választ, jó érzés, hogy valaki át tudja ezt érezni. :) viszont sajnálom, hogy te is átélted, mert ezt senkinek sem kívánom. :) és rendben nem említem, hiszek mások tapasztalataiban. :)
2015. márc. 31. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló. Köszönöm a választ, mindenképp megpróbálom. Lehet beválik. :)
2015. márc. 31. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, idő kérdése, amíg a hétvégéken kívül is inni fog.
2015. márc. 31. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló. Köszönöm a választ, mindenképp megpróbálom. Lehet beválik. :)
2015. márc. 31. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
4. Válaszoló. Hát még megpróbálok benne hinni. Remény hal meg utoljára. :)
2015. márc. 31. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!