Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszéljem meg ezt az...

Hogyan beszéljem meg ezt az apukámmal?

Figyelt kérdés
Nem túl jó a kapcsolatom édesapámmal, anya halála óta. Apunak új nője van, új élete stb. Viszont, van egy közös tulajdonú lakásunk, ahol most bérlők vannak. Szeretnék odaköltözni, mert a párommal megromlott a kapcsolat így 5 év után, és külön szeretnénk folytatni. De mivel apu eléggé szarik rám, és nem igazán érdekli, mi van velem, nem tudom, hogyan mondjam el neki ezt, hogy szeretnék hazaköltözni, tegye ki a bérlőit?
2015. márc. 24. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A bérleti díjból te nem is kaptál eddig?

Egyszerűen hívd fel, kérd meg, hogy üljetek le beszélni egyet. Személyesen pedig elmondod neki, hogy külön kell költöznöd a párodtól, és szeretnél megegyezni vele, hogy hogyan tehetnéd meg ezt a közös lakásotokban.

2015. márc. 24. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem kapok semmit, pedig elvileg járna, hisz tulajdonos vagyok én is. Övé 50%+ haszonélvezet, enyém a másik 50%.

Attól tartok, hogy mivel a barátnője teljesen agymosta, és egyedül, a csaj nélkül nem mehet sehová, a nő belepofázna a dolgainkba.. :(

2015. márc. 24. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha övé a haszonélvezet, nem sokat tehetsz. Próbáld meg, mondd el neki, mi a helyzet, kérd meg, hogy segítsen azzal, hogy odaköltözhetsz a lakásba, de igazából, amennyire tudom, nem köteles neked ezt megtenni, hiába a tiéd a fele.
2015. márc. 24. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát elvileg nem adhatta volna ki nélkülem, de azért jó volna, ha számítanék neki legalább ennyit, hogy ne kerüljek az utcára.
2015. márc. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!