Most mit tegyek? Beszéljek apámmal, lakhatnék e nála?
Anyával és a nagyszüleimmel élek, de mostanában napont veszekedés van miattam.
Nem fogadják el, hogy én nem egy jókisfiú, egy mintafiú vagyok, hanem egy teljesen más. Más a hozzáállásom, és nem akarok azlenni, nem is tudok azlenni.
Hívőnek akarnak, járok is templomba, mert mondják. Tudom, hogy ennek nincs értelme, de ha nem megyek akkor jól le vagyok.... Ha azt mondom, hogy nem, akkor is bajvan.
Apa nem ismer, ezért felvenném vele a kapcsolatot. Tudom, hogy mivel nem ismer és nem is keres, valószínűleg egy senki vagyok számára, de egy próbát talán megér. Nekem nincs nagy szükségem óriási élettérre, elég egy kis sarok, egy kanapé, meg egy konektor a töltő miatt.
Talán elfogadna arra, hogy ott aludjak, a nap többi részét eltölteném máshol/másnál.
Érdemes lenne megpróbálni? És ha igen, akkor hogyan? Teljesen tanácstalan vagyok, nembírom már ezt az életstílust.
F/15
Egy olyan apától mit akarsz, aki nem ismer, nem akarta veled tartani a kapcsolatot? Honnan tudod, hogy ott könnyebb életed lenne?
Harcold meg a magad életét a jelenlegi helyzetedben és igyekezzél mihamarabb saját életet kialakítani. Persze, mindez nem fog menni olyan hamar, ahogy te elszeretnél kerülni az otthonodból.
Te tényleg ilyen végtelenül butus vagy?
Apád tán azt sem tudja, hogy létezel.
Te megjelensz: Helló, apa! Ezentúl nálad lakom, csak egy ágy kell, meg egy konnektor! (WTF?)
Gondolom, fürödni, mosakodni, ne adj isten enni nem kell.
"Nem bírom ezt az életstílust" Hát, én csak anyád meg a nagyszüleid sajnálom.
Majd megszakad a szívem, hogy néha templomba kell menned. :(
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy leülj anyuddal, nagyiddal beszélni, és elmondd nekik, hogy "köszönöd, hogy megismertették veled ezeket a dolgokat is, köszönöd, hogy megmutatták, hogy ilyen is van, létezik, stb. stb." Köszönöd, de úgy érzed, egyelőre nincs rá szükséged, egyelőre nem akarod magadnak tovább ezt a hitet, ezt a világot.
Meglehet, hogy jön még életedben olyan időszak, amikor majd valóban úgy érzed, erre lesz szükséged, és akkor biztosan be is engeded majd az életedbe...
Egyelőre ebből ennyi neked elég volt, és nem mégy velük többször arra a helyre.
Kész, ennyi! Elég nagyfiú vagy vár, nem veszekedni, nem vitázni kell ezekről a dolgokról. De kinőttél már abból a korból, amikor ilyen dolgokban ők parancsoljanak neked.
Valóban, itt az idő, hogy megtanulj kiállni magadért!
3-as vagyok!
A papádhoz költözésről, meg egyáltalán a megkereséséről, stb. az egészet úgy felejtsd el, ahogy az ötlet jött.
Mit gondolsz, miért nem ismered őt? Eltelt az életedből 13 év, és még nem is láttad?
Beállítanál hozzá, valószínű, hogy elhajtana, mint a kóbor kutyát! Ne akard azt a megbántottságot magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!