Megalázott, vagy csak hisztis vagyok?
Tegnap nagy családi összejövetel volt, szülinapom alkalmából.
Tudni kell, hogy 15 évesen 120 kg voltam, 17 éves koromra lefogytam 58-ra. Akkor alakult ki a testképzavarom, sosem vagyok elégedett magammal, viszont nem sanyargattam magam (csak 5x2 órát edzettem), de ez megváltozott....
Ugyanis nemrég meghíztam, 2 hónap alatt +25 kg, a pajzsmirigyem rossz, szedek rá gyógyszert, de olyan lassan fogyok... Havi 1,5 kg csoda :(
Na a lényeg. Ebéd közben rokon kérdezi, mitől híztam meg, mennyit eszek egy nap? Mondom, nem sokat. Erre apám: egyszer eszik egy nap, reggeltől estig! Aztán röhögött mindenki...
Fogtam magam és eljöttem, és még én lettem hisztisnek titulálva...
1 hónapja annyira kivagyok, hogy jó, ha napi 500 kalóriát megeszek, és minden nap sportolok 2 órát... :( Nincs étvágyam, nem tudok enni...
"Jól jegyezd meg: akkor vagy megalázott, amikor megalázva érzed magad (!!!). És nem akkor, amikor mások beléd magyarázzák, hogy most érezheted-e ezt vagy sem. "
Ez egy kulcsmondat! A bunkó, bántalmazó emberek általában szeretik önkényesen megszabni, hogy mi lehet bántó és mi nem. Csak sajnos ez nem így működik. Mert érzésekkel nem vitatkozunk! Értelmetlen és felesleges is. Ha megbántva érzed magad, akkor megbántott, és minimum kérjen bocsánatot. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!