Hogyan magyarázzam ezt el az anyámnak? Szerinte csak hisztis vagyok.
Anyámra nem tudok mást mondani, minthogy igénytelen. Nem takarít, nem főz, csak elvan. Egyszerűen rosszul vagyok a látványtól, ha hazamegyek. Havonta egyszer megyünk haza egy napra, hogy a távoli rokonokkal is tudjak találkozni. Olyankor kitakarítom a fürdőt és a konyhát, hogy használni lehessen. Hogy szemléltessem, a wc havonta egyszer van kitakarítva, amikor ott vagyunk és kitakarítom. Wc kefét nem használnak, mert "felesleges, úgy is össze lesz sz..rva".
És még sorolhatnám.
A terhesség alatt nem is aludtunk otthon, mióta megszültem, egyszer voltunk, de pár perc múlva jöttünk is, mert nem akartam akkora koszban hagyni a gyereket.
Mindehhez hozzájön az is, hogy láncdohányos. A cigerettát ott nyomja el, ahol éppen jár. Mindehol hamu, csikkek és a falakból dől a cigifüst.
Szerinte ez teljesen normális, csak én vagyok hisztis és reagálom túl a dolgot. Mint megtudtam, mindenkinek azt mondja, hogy tiltom tőle a gyereket. Valami ismerőse rám írt pár perce, hogy miért bántom az anyámat. Hát úgy el küldtem a francba, mert úgy érzem, ez nem tartozik rá.
Most komolyan? Rossz anya lennék, hogy nem engedem a mocsokba a fél éves kisfiam, és tényleg túl reagálom a helyzetet, vagy anyám nem fogja fel, hogy nem normális ahogy él?!
Ti mit tennétek?
"Valami ismerőse rám írt pár perce, hogy miért bántom az anyámat."
Mondd meg neki, hogy látogassa meg és megérti :)
Valahogy csak felnőttél abban a lakásban, amit most ennyire leszólsz!
Ha ne tetszik, ment haza minden hétvégén és takarítsd ki az egész lakást.
Ha meg nem tetszik, akkor maradj otthon, állandóan kritizálni édesanyádat mire jó?
Ne te akard neki megmondani, hogy neki mi legyen jó!
Had éljen ugy ahogy neki tetszik, ha neked meg nem tetszik, akkor ne menj.
utolsó ne tudd meg... h milyen ilyen körülmények között. Azt hiszed az anyjára nézve ez egészséges? Koszban, mocsokban, igénytelenségben élni?
Kérdező, én teljesen megértelek... De tud, h nem fog megváltozni sem. Másoknak azt dumál, amit akar, kit érdekel?
Ha meg látni szeretné a gyereket, menjen ő. Vagy max egy- másfél órára ugorjatok fel.
6-os. Régen nem volt ilyen. Ragyogó tisztaság volt, munka és a gyerekek mellett. Pár éve szokott rá a dohányzásra, azóta ilyen. Először csak a munkahelyét hagyta, ott mert nem kapott levegőt.
Hidd el, már mindig megpróbáltunk. Voltunk vele orvosnál, jártam hozzá én takarítani, de amikor arra nem képes, hogy a mosatlan edényt a mosogatóba tegye, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!