Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el anyámnak,...

Hogy magyarázzam el anyámnak, hogy nincs szükségem az ételre, és ne akarja mindenáron belém tömni?

Figyelt kérdés
Minden reggel hoz nekem fel reggelit. Délben ebédet. Délután kiabál velem, hogy alíg ettem belle. 17 éves vagyok el tudom dönteni, hogy mennyi kajára van szükségem, de ő nem érti meg. Nem eszem meg a húst sem, ezért is nagyon sokat hallgatok. Hogy magyarázzam el neki, hogy nincs szükségem annyi kajára amennyit ő felhord nekem? Mondtam már neki, hogy ha éhes vagyok akkor lemegyek, de mindha meg sem hallotta volna. Mit tegyek?

2013. nov. 2. 21:38
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kéne vele ezért kiabálnod... eszel a kajából amennyi jónak látsz, majd szépen leviszed a tálcát és megköszönöd neki.
2013. nov. 2. 21:46
 2/46 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem örülj hogy ilyen anyád van aki szeret és gondoskodik rólad inkább háláld meg neki
2013. nov. 2. 21:49
 3/46 A kérdező kommentje:
Nem kiabálok vele. Igen örülök egyrészt, hogy ilyen anyám van, de az azért már szerintem nagyon túlzás, hogy tudja, hogy nem eszek húst és minden ebédkor felhoz nekem fél csirkét.
2013. nov. 2. 21:52
 4/46 anonim ***** válasza:
100%

Keress a neten és mutass neki kajákat amiket szeretnél megenni, illetve ha főz menj le és segíts neki.

Talán megoldódik így a problémád...

2013. nov. 2. 21:56
 5/46 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék semmit sem megenni. Zacskós levesen élek, ha nincs otthon. Nekem az megfelelne. De szerinte ez nem normális, és már pszichológushoz is el akart hurcolni, de végül leszált a témáról.
2013. nov. 2. 21:59
 6/46 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy a 4-esnek igaza van de egyáltalán mondtad neki hogy nem esszel húst ha nem akkor ne is csodálkozz
2013. nov. 2. 21:59
 7/46 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem eszek húst. 100x el is mondtam neki, hogy undorodom mindentől ami állatból készült.
2013. nov. 2. 22:01
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Zacskós leves az nem étel.
2013. nov. 2. 22:33
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Meg akartalak védeni, mert hasonló gondokkal küzdöttem, na de zacskós levesen élni nem normális dolog.
2013. nov. 2. 22:34
 10/46 A kérdező kommentje:
Én szeretem a levest. Miért nem normális dolog? Nagyon le vagyok maradva valamiről. Mindenki ezt mondja nekem, hogy nemnormális, de soha nem értettem miért nem az.
2013. nov. 2. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!