Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el anyámnak,...

Hogy magyarázzam el anyámnak, hogy nincs szükségem az ételre, és ne akarja mindenáron belém tömni?

Figyelt kérdés
Minden reggel hoz nekem fel reggelit. Délben ebédet. Délután kiabál velem, hogy alíg ettem belle. 17 éves vagyok el tudom dönteni, hogy mennyi kajára van szükségem, de ő nem érti meg. Nem eszem meg a húst sem, ezért is nagyon sokat hallgatok. Hogy magyarázzam el neki, hogy nincs szükségem annyi kajára amennyit ő felhord nekem? Mondtam már neki, hogy ha éhes vagyok akkor lemegyek, de mindha meg sem hallotta volna. Mit tegyek?

2013. nov. 2. 21:38
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérd meg, hogy csináljon hús nélküli dolgokat, te pedig azt edd meg rendesen. És úgy látszik nincs igazad, nem tudod eldönteni 17 évesen, hogy mennyi kaja jó neked. Menj el a háziorvosodhoz, mondd el neki, hogy levesen kívül nem kívánsz semmit mást, ő majd tudni fogja, hogy hova küldjön tovább.
2013. nov. 3. 00:08
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

A húgom 5 évesen volt ilyen finnyás.

Igen, a hús fontos. Csirke, pulyka, hal. Mind fehérje, ebből épül fel az izomzat. Tudod, mi a zacskós leves? Sós-fűszeres víz. A só pedig vizet vesz el a szervezetedtől, amitől kiszáradsz, ha nem iszol eleget.

2013. nov. 3. 00:10
 23/46 A kérdező kommentje:
Csirke, pulyka, hal ezt mind utálom. Nem fogom ilyennel fárasztani a házidokimat, ígyis hülyének néz már minket. Anyám pár éve még minden szarért elcipelt.
2013. nov. 3. 00:15
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretni kell, megenni.
2013. nov. 3. 00:26
 25/46 A kérdező kommentje:
De ha egyszer undorodok tőle (nem szeretem) akkor nem vagyok képes a számba tenni.
2013. nov. 3. 00:27
 26/46 anonim ***** válasza:
Mi undorít benne? Lehet, hogy csak rosszul van elkészítve.
2013. nov. 3. 00:29
 27/46 A kérdező kommentje:
Az, hogy állatból van. Nem fogok megenni olyat ami pár napja még az udvaron futkosott. Ennyi erővel befogom a szomszéd kutyáját és megsütöm. Undorító.
2013. nov. 3. 00:32
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, veled jó nagy gondok vannak!

Először is, mi az hogy felviszi neked a reggelit, ebédet, stb...emeld fel a kényelmes hátsódat, és menj a konyhába enni!

A zacskós leves nem kaja, hiába vagy rákattanva, mű szar...

Anyukádnak igaza van, enned kell, fejlődő szervezet vagy, alszol minden délután 3-6-ig mint egy csecsemő, szerinted ez normális? A zacskós levesben a műizéken kívül nincs semmi hasznos tápérték, vitamin, persze hogy fáradt vagy. Szüleid helyében elrángatnálak pszichológushoz!

2013. nov. 3. 06:13
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Baromira el vagy kényeztetve, ugye tudod?

Te nem eszed meg az előző napi kaját, nem vagy hajlandó főzni, mert olyan nagyon elfoglalt vagy... De aludni azért ráérsz 3 órát minden délután. Te nem eszel krémlevet, és neked semmi nem felel meg amiket itt írtak. Mindenre van valami kifogásod, de igazából lusta vagy.

Anyukád nagyon elrontott valamit nálad.

Igen, komoly gondok vannak veled. Nem azért mert nem eszel húst, hanem mert nem látod be, hogy nem normális 17 évesen ennyit aludni mint egy csecsemő, és nem egészséges tartósítószeren és ízfokozón élni.

De tudod mit? Egyél zacskós levest, ha azt be tudod iktatni a zsúfolt mindennapjaidba!

2013. nov. 3. 07:13
 30/46 anonim ***** válasza:

Ismerős szituáció :D nekem a nagyim ilyen,mert ő főz itthon. Finomat és jól főz,de én egyszerűen nem bírok sokat enni. Ezért sokszor az van,hogy ott hagyom. Ekkor jön a morgá,kiabálás,meg a : mi a francnak fogyózol(ez nem igaz).

Úgy sikerült megoldanom,hogy amikor elegem lett elkezdtem én szedni magamnak annyit amennyit tudtam,hogy megeszek :D

2013. nov. 3. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!