Hogy magyarázzam el anyámnak, hogy nincs szükségem az ételre, és ne akarja mindenáron belém tömni?
Hát ha te anyádra ütöttél, akkor szerintem akármilyen logikus érveléssel nekironthatsz, csak azt fogja hajtogatni, hogy "de nem, kislányom... de neeeem!!!"
Mit tehetsz? Hát mondjuk ne úgy élj, mint egy csecsemő. Emeld fel az összecsoffadt valagad, csinálj magadnak neked tetsző kaját, és ne hisztizz mindenen.
Egyébként hisztizz anyáddal, amiért jót akar neked, aztán két éven belül halj meg valami hiánybetegségben vagy rákban a sok szeméttől, amit evés címén magadba tömsz. Mert jelenleg úgy látszik, ez utóbbi az esélyes.
Esetleg köss kompromisszumot anyáddal: elvihet a pszichológusoz (bár már inkább pszichiátriai eset vagy), cserébe két hétig nem hoz fel neked kaját. Annyi idő talán elég lesz, hogy magadtól is belásd, hogy ebben a sztoriban te vagy a fő idióta. Persze a szüleid hibája is, mert nem kellett volna ennyire elszúrni a nevelésed, de az már késő bánat.
4-es vagyok.
Tudod, ajánlottam, hogy beszélj anyáddal. Az én fiam is vegetariánus, elémállt, szólt, megbeszéltük, nem kap hústnnyi. Viszont keresnie kell egészséges kajákat amik fedezik a vitamin stb. szükségleteit, illetve saját magának is el kell készítenie pár dolgot. Miért nem beszéled meg anyáddal, hogy te mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!