Hogy magyarázzam el anyámnak, hogy nincs szükségem az ételre, és ne akarja mindenáron belém tömni?
Kérdező, én végig olvastam a válaszaidat, és csak azt hajtogatod, hogy "én nem fogok, én nem akarok".
B...szus, 44 kiló vagy. A kutyám több nálad. Ez nem normális, hidd el. Nem tudunk mi ebbe beleszólni, de édesanyád helyében én is tukmálnám rád a kaját.
17 évesen már illene kinőni a hisztis tinipitsa korból, jövőre érettségizel, aranyanyám.
a suliban sem eszel semmit? hamarosan fellép valami hiánybetegség, amit sokkal drágább és időigényesebb lesz orvosolni, mint megfőzni egy nyomorult (normális) levest délutánonként.
Szia!
Rengeteg étel van, ami nem tartalmaz húst és könnyű elkészíteni.
Palacsinta, főzelékek, tészták... A tésztát csak ki kell főzni... és utána azt teszel rá amit akarsz... Tejfölt, túrót, cukrot, kakaót, diót... Van a boltban ilyen gombás szósz, Knorr ha minden igaz, húshoz ajánlják, de én tésztára is rá szoktam tenni, sajtot teszek rá és kész az ebéd...
Sült krumpli, rántott sajt... ezeket csak olajba kell tenni és kisütni...
Csinálj lencselevest, borsólevest.. Ezeket is meg lehet (nálunk mindig így van) hús nélkül csinálni.
Na, eegyik sem tetszik?
Kedves kerdezo!
Etkezesi zavarod van. ez olyan betegseg, amiben nincs betegsegtudatod. szakemberhez kellene fordulnod.
miota eszel csak levest?
Na minden kérdésre válaszolok. :)
Nem kérem anyukámat, hogy hozza fel nekem a kaját, hozza magától.
Ha nincs suli akkor többet is alszok, nem csak a délután 3 órát. 15 órát is alszok egy nap ha nincs más dolgom, igen olyan vagyok mint egy csecsemő, vagy lehet rosszabb is.
Nem éretségizek jövőre, még 3 évem van.
Suliba nem hordok kaját.
Főzeléket megeszem ha van otthon, de ritkaság.
Nem eszek csak levest mert anyám belémtömi a kaját.
Mos is éppen a reggelimet próbálom megkajálni.
Nem azért kell enni mert finom, hanem azért mert a szervezetednek energiára és tápanyagokra van szüksége.
Fehérje, szénhidrát, zsír, vitaminok, ásványi anyagok.
A zacskós levesben csak szénhidrát, ízfokozók és tartósító szerek vannak. Ha valaki ezen él akkor súlyos hiánybetegségei lesznek. Alultápláltság, nulla energia, nulla immunrendszer. Te gyakorlatilag éhezel. Ha ennyi idősen nem bírod felfogni, hogy mit jelent a táplálkozás, akkor neked orvosi segítség kell, elmeorvosi.
Nem kötelező húst enni. Egyél zöldségeket, gyümölcsöket, tojást, tejtermékeket, gabonaféléket. Ezek nem szaladgálnak az udvaron, mégis meg lehet előzni velük az éhenhalást.
Amúgy meg pár hete volt a neten egy hír valami lányról aki azt csinálja amit te már évek óta, és a szervezete egy 80 éves ember állapotában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!