Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam meg nekik?

Hogy magyarázzam meg nekik?

Figyelt kérdés

Facebookra kitettük a barátommal, hogy kapcsolatban állunk. A szüleim megtudták, (eddig is tudták, hogy találkozgatok egy sráccal) és azt mondták, hogy azt se tudom, mit jelent. Azonnal vegyem le, mert nem akarják, hogy miattam égjen a pofájuk.

16 éves vagyok, nem értem, miért ne lehetne kint, vagy miért nem akarják, hogy barátom legyen.

Soha nem csinálok semmi rosszat, de ennek ellenére, úgy érzem, nem bíznak bennem. (Nem iszom, ne cigizek, nem drogozom, a bizonyítványom sem lett rossz. )

16/L

2013. jún. 26. 14:26
 1/6 Direstar válasza:
szerintem hagyd fent max ne csurogjon a nyál a facebookból...
2013. jún. 26. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szülők ilyenek, féltenek. Vidd el a fiút, hogy beszélgessenek egy kicsit. Amúgy meg azt be lehet állítani, hogy senki ne lássa, h milyen az állapotod, nem?
2013. jún. 26. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hagyd fent,magyarázd el nekik higgadtan és normálisan,hogy nincs ebben semmi egetrengető,aztán majd megbékélnek.
2013. jún. 26. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd ott, csak állítsd be, hogy ők (vagy azok, akik beköphetnek nekik) ne lássák. Lehet ilyet is.
2013. jún. 26. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
ha alapvetően a normáilisak a szüleid, akkor a második válaszolónak teljesen igaza van. vidd fel, ismerjék meg, persze csak akkor ha tényleg komolyan gondolod a kapcsolatot, mert ezt a bemutatós sztorit nagyon sokszor nem lehet eljátszani hogy komolyan is legyen véve...de ha normális a srác, akkor annyira már nem vagy fiatal, hogy anyukádék ne tudják feldolgozni
2013. jún. 28. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:

teljesen komolyan gondolom, szeretem, ő is engem, biztos vagyok benne! és nagyon rendes a srác :)

köszi a segítséget!

2013. jún. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!