Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el a szüleimn...

Hogy magyarázzam el a szüleimnek hogy nem öngyilkossági kisérlet volt?

Figyelt kérdés

Szombat délután kiestem az ablakon miközben felmostam. Az ablak ki volt nyitva hogy gyorsabban száradjon a padló és megcsúsztam. A 2.ról estem ki, de egy bokorban kötöttem ki és csak a lábam tört el. A többi csak kissebb seb amit az ágak vágtak. Az alattunk lévő vén asszonynak nincs élete, ezért másokéban turkálva pótolja. Általában vagy leskelődik, vagy halgatózik, és éppen az ablakban volt mikor kiestem. Ő hívta a mentőket. Már műtöttek, most a korház mellett lévő étterem wifijét használom. Az a gond hogy anyámék azt hiszik hogy ez egy öngyilkossági kisérlet volt, mert már sokat fenyegetőztem vele. De az régen volt, és egyszer meg is próbáltam (arról még nem tudnak), de ez csak baleset volt. Már nincsenek ilyen gondolataim, és örülök hogy mem jött össze. Már mindent elmagyaráztam nekik de ők nem hisznek nekem. Azt hajtogatják hogy elmondhatom nekik mi bánt, meg hogy el fogok menni pszihológushoz, mert nem akarnak elveszíteni. A vicc hogy ez tényleg csak egy véletlen baleset volt, de nem hisznek nekem. Mit mondjak vagy csináljak hogy elhidjék?

15/F

2013. jún. 10. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Vigyenek pszichológushoz, ott úgyis kiderül. Amúgy sem árt, ha régen voltak rossz periódusaid....a pszichomókus meg majd megbyugtatja őket, neked nem fognak hinni, mert nem látnak tovább a pánikjukon, hogy majdnem elveszítettek..

Jobbulást kívánok!

2013. jún. 10. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ártani nem fog, ha tényleg voltak ilyen gondjaid.
2013. jún. 10. 21:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Minél jobban magyarázkodsz, annél kevésbé fognak neked hinni. Egyszerűen mondd el - egyszer! -, hogy mi történt, és ennyi. Azt hisznek, amit akarnak, és azt csinálnak, amit akarnak. Ha annyira bizalmatlanok veled szemben, hogy nem hisznek neked, és egyéb más bajok miatt is (amelyek miatt korábban voltak kísérleteid), akkor nem is árt, ha egy jó szakember kezébe kerülsz még időben.
2013. jún. 10. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Jobbulást kicsi :)
2013. jún. 10. 22:05
 5/13 anonim válasza:
96%
Ez egy példa, de én így kezdeném: Miért karnék öngyilkos lenni, ha tök jól érzem magam a bőrömben? Várom a szünetet, találkozok a barátaimmal, és élvezem az életet, és azok közelségét akiket szeretek. És pszihológus nélkül is látnotok kéne, ha jól, vagy épp rosszul érzem magam, hiszen elvileg ti ismertek a legjobban. Itt aggódtok a lelki egészségem miatt, pedig örülnötök kéne velem együtt, hogy nem lett komolyabb bajom e-miatt a BALESET mitatt.
2013. jún. 10. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
A másodikról öngyilkossági kísérlet? Ennyire butának hisznek a szüleid?... Ha fejest ugrasz még talán lett volna komolyabb bajod, de így...
2013. jún. 10. 22:08
 7/13 anonim válasza:
95%
Legközelebb vigyáz magadra . Igazából tiszta jó hogy felmostál , mostani pasik főleg te korosztályodban ilyet nem csinál . Jobbulást : )
2013. jún. 10. 22:52
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Ez engem a fiú történetére emlékeztet, aki mindig farkast kiáltott...
2013. jún. 10. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Hogyan tudtál úgy megcsúszni, hogy átestél az ablakpárkányon?
2013. jún. 11. 07:11
 10/13 anonim ***** válasza:
van egy sorozat, awkward, magyarul kínos, az is kb ígykezdődik
2013. jún. 11. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!