Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el a szüleimn...

Hogy magyarázzam el a szüleimnek hogy nem öngyilkossági kisérlet volt?

Figyelt kérdés

Szombat délután kiestem az ablakon miközben felmostam. Az ablak ki volt nyitva hogy gyorsabban száradjon a padló és megcsúsztam. A 2.ról estem ki, de egy bokorban kötöttem ki és csak a lábam tört el. A többi csak kissebb seb amit az ágak vágtak. Az alattunk lévő vén asszonynak nincs élete, ezért másokéban turkálva pótolja. Általában vagy leskelődik, vagy halgatózik, és éppen az ablakban volt mikor kiestem. Ő hívta a mentőket. Már műtöttek, most a korház mellett lévő étterem wifijét használom. Az a gond hogy anyámék azt hiszik hogy ez egy öngyilkossági kisérlet volt, mert már sokat fenyegetőztem vele. De az régen volt, és egyszer meg is próbáltam (arról még nem tudnak), de ez csak baleset volt. Már nincsenek ilyen gondolataim, és örülök hogy mem jött össze. Már mindent elmagyaráztam nekik de ők nem hisznek nekem. Azt hajtogatják hogy elmondhatom nekik mi bánt, meg hogy el fogok menni pszihológushoz, mert nem akarnak elveszíteni. A vicc hogy ez tényleg csak egy véletlen baleset volt, de nem hisznek nekem. Mit mondjak vagy csináljak hogy elhidjék?

15/F

2013. jún. 10. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mond el nekik hogy ez volt. Ha nem értik meg szard le. Nekem is volt hasonló. Anyám is azt hitte hogy öngyilkos akartam lenni, de nem. Elmondtam neki egyszer szépen és azóta nem is piszkál.
2013. jún. 13. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Mond el nekik, hogy hogy a f@**ba lett volna öngyilkossági kísérlet akkor nem a b@**ott 2. ról "ugrottál" volna ki hanem jóval magasabbról...
2013. jún. 21. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én nemhiszek neked kérdezö ! Ugyan már hogy eshetél ki a 2 emeletröl hogy elcsúsztál a padlón ? Nemkellene itt hazudozniinkább szégyeld magad mert mindenki tudja hazudsz hisz ha elestél a szóbába kellet volna elesned, meg ha régebben is voltak öngyilkossági kisérleteid akkor ott a bizonyiték. Ne hazudj már biztos nem 7 éves korodban akartál öngyilkos lenni ? Na húzz szépen a psziátriára !!!
2014. febr. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!