Anya takarít a szobámban, mit csináljak?
Takarításmániája van, és nem tudja elviselni, hogy nincs összerakva az ágyam. Amúgy nincs kosz, rendetlenség.
Minden könyvemet felrakja az ágyra, a ruháimat, amiknek amúgy van helye a földön, csak az neki nem felel meg...
Mikor hazaérek este 11-kor hulla fáradtan, még pakolgassam a helyükre ezeket, mert őt délelőtt zavarta és "rendet" rakott.
Az agyamra megy, szép szóból nem ért, bezárni nem lehet a szobámat. Amúgy emeleten van a szobám, tehát egész nap nem látja azt az óriási rendetlenséget, ami nálam van, mégis "zavarja".
Nem fér el már sehol semmi, kicsi a szobám.
Ti a földre se szoktatok leulni? Vagy az nem gusztustalan? Én legtöbbször a földön ülve tanulok, most akkor ez is undorító?.......
Szia!
Én úgy oldottam meg a hordott nadrágot pullóvert, hogy:
A) Ágyra tettem.
B) Szekrényre fúrtam egy akasztót. (Hülyén nézett ki, de praktikusnak találtam.)
C) Székre van össze hajtogatva a ruha.
D) Kicsi ruháskosárba pakoltam.
Tudom némelyik hülyén hangzik, csak így tudtam megoldani a kis hely miatt.
De amúgy ti elképzeltétek, vagy csak szidtok? Egy kb 35 centis oszlopnyi, szépen egymásra rakott könyv, mellette egy nadrág, összehajtva. ENNYI!
anya viszont szetrakja a könyveket az ágyon, mert neki úgy tetszik, tehát nem 1 percembe telik lepakolgatni éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!