Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya takarít a szobámban, mit...

Anya takarít a szobámban, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Takarításmániája van, és nem tudja elviselni, hogy nincs összerakva az ágyam. Amúgy nincs kosz, rendetlenség.

Minden könyvemet felrakja az ágyra, a ruháimat, amiknek amúgy van helye a földön, csak az neki nem felel meg...

Mikor hazaérek este 11-kor hulla fáradtan, még pakolgassam a helyükre ezeket, mert őt délelőtt zavarta és "rendet" rakott.

Az agyamra megy, szép szóból nem ért, bezárni nem lehet a szobámat. Amúgy emeleten van a szobám, tehát egész nap nem látja azt az óriási rendetlenséget, ami nálam van, mégis "zavarja".

2015. márc. 10. 10:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%
A könyveket meg asztalra, polcra. Én fele olyan tisztaságmániás nem vagyok mint meg anyukád, de a földön nem tárolok semmit. A ruháknak a szekrényben, a könyveknek a polcon, asztalon van a helyük.
2015. márc. 10. 10:38
 22/53 anonim ***** válasza:
18%
Akkor az egyik válaszolónak felesleges az szennyestartó, mert a retkes ruhát a tisztához teszi. Gratulálok. Azért, mert még 1x, vagy 2x hordható az a felsőruházat (értem ez alatt a nadrágot, pulóvert, esetleg pólót ) az már nem tiszta. Bele van izzadva, esetleg az kinti por, és szmog is lerakódott már rá. Retkes fehérneműt is a tisztákhoz teszed vissza? Elvégre csak te hordod, és nincs annak még baja. Sőt! Ha kifordítod, dupla annyi ideig jó.
2015. márc. 10. 10:39
 23/53 A kérdező kommentje:

Nem fér el már sehol semmi, kicsi a szobám.

Ti a földre se szoktatok leulni? Vagy az nem gusztustalan? Én legtöbbször a földön ülve tanulok, most akkor ez is undorító?.......

2015. márc. 10. 10:40
 24/53 A kérdező kommentje:
Asztal, szekrény, fiók, minden tele van, imádok olvasni, rengeteg könyvem van, meg a sulisok is. Rendes polcot nem tudunk felszerelni, mert gipszkartonból van a fal
2015. márc. 10. 10:41
 25/53 anonim válasza:
100%

Szia!

Én úgy oldottam meg a hordott nadrágot pullóvert, hogy:

A) Ágyra tettem.

B) Szekrényre fúrtam egy akasztót. (Hülyén nézett ki, de praktikusnak találtam.)

C) Székre van össze hajtogatva a ruha.

D) Kicsi ruháskosárba pakoltam.

Tudom némelyik hülyén hangzik, csak így tudtam megoldani a kis hely miatt.

2015. márc. 10. 10:44
 26/53 A kérdező kommentje:

De amúgy ti elképzeltétek, vagy csak szidtok? Egy kb 35 centis oszlopnyi, szépen egymásra rakott könyv, mellette egy nadrág, összehajtva. ENNYI!

anya viszont szetrakja a könyveket az ágyon, mert neki úgy tetszik, tehát nem 1 percembe telik lepakolgatni éjszaka.

2015. márc. 10. 10:44
 27/53 anonim ***** válasza:
Csak a polc-problémához: az én szobámban sincsenek falra szerelt polcok, de lehet kapni nagyon jó padlóra állítós polcokat (pl. az ikeában), amiket csak fönt kell rögzíteni, hogy ne boruljanak fel, azt meg lehet a gipszkarton tartóvasához is, nálam is úgy van.
2015. márc. 10. 10:46
 28/53 A kérdező kommentje:
És higgyétek el, olyan fáradt vagyok 12-14 órázás után, hogy sokszor egy halom könyvön alszok, ami mondhatni elég kényelmetlen. Hála anyának
2015. márc. 10. 10:46
 29/53 anonim ***** válasza:
Ja, és az ágyat nem jó azonnal letakarni, hasznos, ha szellőzni tud, miután felkeltél. Ezt is megmondhatod anyukádnak :)
2015. márc. 10. 10:47
 30/53 A kérdező kommentje:
De a padlóra rakott polc ugyan olyan, mint ami most van kb, sőt, így több a helyem...
2015. márc. 10. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!