Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya takarít a szobámban, mit...

Anya takarít a szobámban, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Takarításmániája van, és nem tudja elviselni, hogy nincs összerakva az ágyam. Amúgy nincs kosz, rendetlenség.

Minden könyvemet felrakja az ágyra, a ruháimat, amiknek amúgy van helye a földön, csak az neki nem felel meg...

Mikor hazaérek este 11-kor hulla fáradtan, még pakolgassam a helyükre ezeket, mert őt délelőtt zavarta és "rendet" rakott.

Az agyamra megy, szép szóból nem ért, bezárni nem lehet a szobámat. Amúgy emeleten van a szobám, tehát egész nap nem látja azt az óriási rendetlenséget, ami nálam van, mégis "zavarja".

2015. márc. 10. 10:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

MINDEN NAP takarítok! Reggel összerakom az ágyat, de az neki úgy nem tetszik, mert én az ágy végébe rakom a takarót, párnát, míg ő úgy szereti, hogy le van terítve az ágyra és úgy van rajta az ágytakaró. Ezért ő ezt minden egyes nap újra csinálja.

Porszívózok, port törlök naponta, olyan mint egy ikeás szoba, minden szép tiszta, a helyén van minden.

Csak a könyveim nem férnek sehova, meg a használt nadrágot nem rakom be a szekrénybe, de az is össze van hajtogatva és úgy a földön.

2015. márc. 10. 10:23
 12/53 A kérdező kommentje:

Miért ocsmány a földre rakni??? Havonta tisztítom a szőnyeget is, naponta porszívózok, heti 1x a hajszálakat kiszedem. Teljes tisztaság van, azért is rakom le oda.

A szekrényem polcos, alig van benne hely, és a bkv-s nadrágot nem fogom odarakni, ahol az itthoni nadrágjaim is vannak.

2015. márc. 10. 10:25
 13/53 anonim ***** válasza:
68%
Megértelek, én se rakok használt ruhát a tiszta közé. Egyszerűen nem tudom azt elviselni.
2015. márc. 10. 10:26
 14/53 A kérdező kommentje:
Ja a korom amúgy lemaradt, 20 éves vagyok!...
2015. márc. 10. 10:27
 15/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen retkes lehet annak a válaszolónál a szőnyeg, de én csak zokniban lépek be a szobába és máshol is naponta takarítva van, tehát az égvilágon semmi koszt nem viszek be rá. Enni is lehet róla..
2015. márc. 10. 10:30
 16/53 anonim ***** válasza:
23%

"aminek amugy van helye a foldon" lol

ne haragudj, de ezeket utana meg folveszed, mert en biztos, h nem vennek fol olyasmit, ami elotte a foldon hevert, ez nem valami higienikus.

Amugy sztem orulhetsz meg, en ismerek olyat, akinek az anyja telerakta a fia szobajat horgolt kis teritokkel, meg kis porcelancseszekkel, vazakkal stb. stb. blabla haha

2015. márc. 10. 10:34
 17/53 anonim ***** válasza:
80%
02.26-án "valaki" ugyan ezzel a stílussal és szóhasználattal mér feltette ezt a kérdést,csak akkor a 3 fürdőről volt szó. Talán nem csak anyuci mániás...
2015. márc. 10. 10:36
 18/53 anonim ***** válasza:
69%
Nincs kosz nálam se a földön, de akkorsem tartanám ott a nadrágomat, nekem bántaná a szemem. Nem hiszem, hogy nincs hova tenni. Tedd egy zacsiba akkor és úgy a szekrénybe, vagy vállfára.
2015. márc. 10. 10:37
 19/53 anonim ***** válasza:
80%

Nem lehetne a könyveknek egy polcot felszerelni? Meg sgy széket bevinni a használt ruháknak?

Amúgy megértelek, engem is kicsinált anno, amikor Anyukám rámolt. Nálam sem ért semmit a szép szó. Egyszer miután újfent összepakolt a szekrényemben (=átrendezte), behívtam és azt mondtam neki: most figyelj. És mindent kiforgattam a szekrényből a szőnyegre. Soha többet semmihez nem nyúlt.

2015. márc. 10. 10:37
 20/53 A kérdező kommentje:

Tessék takarítani, akkor nem lesz retkes a szőnyeg!

Nem tettem még fel erről kérdést, és nincs 3 fürdő sajnos

2015. márc. 10. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!