Anya takarít a szobámban, mit csináljak?
Takarításmániája van, és nem tudja elviselni, hogy nincs összerakva az ágyam. Amúgy nincs kosz, rendetlenség.
Minden könyvemet felrakja az ágyra, a ruháimat, amiknek amúgy van helye a földön, csak az neki nem felel meg...
Mikor hazaérek este 11-kor hulla fáradtan, még pakolgassam a helyükre ezeket, mert őt délelőtt zavarta és "rendet" rakott.
Az agyamra megy, szép szóból nem ért, bezárni nem lehet a szobámat. Amúgy emeleten van a szobám, tehát egész nap nem látja azt az óriási rendetlenséget, ami nálam van, mégis "zavarja".
MINDEN NAP takarítok! Reggel összerakom az ágyat, de az neki úgy nem tetszik, mert én az ágy végébe rakom a takarót, párnát, míg ő úgy szereti, hogy le van terítve az ágyra és úgy van rajta az ágytakaró. Ezért ő ezt minden egyes nap újra csinálja.
Porszívózok, port törlök naponta, olyan mint egy ikeás szoba, minden szép tiszta, a helyén van minden.
Csak a könyveim nem férnek sehova, meg a használt nadrágot nem rakom be a szekrénybe, de az is össze van hajtogatva és úgy a földön.
Miért ocsmány a földre rakni??? Havonta tisztítom a szőnyeget is, naponta porszívózok, heti 1x a hajszálakat kiszedem. Teljes tisztaság van, azért is rakom le oda.
A szekrényem polcos, alig van benne hely, és a bkv-s nadrágot nem fogom odarakni, ahol az itthoni nadrágjaim is vannak.
"aminek amugy van helye a foldon" lol
ne haragudj, de ezeket utana meg folveszed, mert en biztos, h nem vennek fol olyasmit, ami elotte a foldon hevert, ez nem valami higienikus.
Amugy sztem orulhetsz meg, en ismerek olyat, akinek az anyja telerakta a fia szobajat horgolt kis teritokkel, meg kis porcelancseszekkel, vazakkal stb. stb. blabla haha
Nem lehetne a könyveknek egy polcot felszerelni? Meg sgy széket bevinni a használt ruháknak?
Amúgy megértelek, engem is kicsinált anno, amikor Anyukám rámolt. Nálam sem ért semmit a szép szó. Egyszer miután újfent összepakolt a szekrényemben (=átrendezte), behívtam és azt mondtam neki: most figyelj. És mindent kiforgattam a szekrényből a szőnyegre. Soha többet semmihez nem nyúlt.
Tessék takarítani, akkor nem lesz retkes a szőnyeg!
Nem tettem még fel erről kérdést, és nincs 3 fürdő sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!