Mennyire szólhat bele a szülő abba, hogy a külön elő gyereke milyen rendszerességgel takarít?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 14:43
2/19 anonim válasza:
Ha már túl ment a számomra elviselhető és egészséges mértéken a rendetlenség illetve a kosz mértéke, akkor szólnék.
27/n
3/19 anonim válasza:
Semmi köze hozzá.
De úgy sincs, ha együtt lakok még szülőkkel, de saját szobám van.
27N
4/19 Zeu válasza:
Szólni szólhat, max elege lesz a gyereknek és nem engedi be, vagy takarít ha éppen jön anyuka... évente egyszer :D
5/19 anonim válasza:
Persze 3-as, és ha a szobádban szétszórt morzsák miatt lepik el az egész lakást a csótányok vagy a hangyák, ahhoz is csak mosolyogjon a szülő.
Külön élő gyerek esetében?
Ha a külön élés azt jelenti, hogy SAJÁT pénzből és saját lakásban (vagy saját pénzből fizetett albérletben) él a "gyerek", akkor semennyire nem szólhatnak bele.
Ha a gyerek eltartott és csak "helyrajzilag" él külön (=más városban tanul és a szülők finanszírozzák), akkor teljes mértékben.
6/19 anonim válasza:
Ha nykig ér a mocsok, mikor a szülők látogatnak, az evidens, hogy szóvá éenne téve, de amúgy mi közük hozzá? A kérdést se értem. Én se megyek át a rokonhoz csak azért, hogy elmondjam, figyelj tesó, itt elég nagy a mocsok, emeld már meg magad és takaríts ki.
7/19 anonim válasza:
Csak annyira, hogyha külön is él a gyerek, mindig a szülő gyereke marad. Ha pedig oka van szólni a kosz miatt, akkor azt lehet, csak azért teszi, mert a külön élő gyerek lusta rendet, tisztaságot tartani és úgy gondolja az a szülő, némi kis nevelés még ráfér a szülöttjére.
8/19 anonim válasza:
Nekem szeretne beleszólni. Nem abba, hogy takarítsak, mert eléggé tisztaság mániás vagyok, úgyhogy rend van, hanem abba, hogy mit főzök, miért azt. Illetve a takarításba egyszer szólt bele. Tavaly szeptemberben költöztünk a saját lakásomba. Korábban ki volt adva albérletbe és eléggé lelakta egy éva alatt az ott lakó srác. Többek között festeni is kellett. Nem csak a falakat, hanem az ablakkeretet is festettük. Még festés előtt voltunk amikor megjelent anyukám, hogy pucoljak ablakot. Még tisztítószert is hozott. Tény, hogy koszos volt az ablak, de festés előtt nem akartam nekiállni. Végülis inkább letisztítottam, majd egy hét múlva újra, mert azért a festés után is kellett:)
10/19 anonim válasza:
Elég szomorú ha ebbe egy felnőtt embernek bele kell szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!