Anya takarít a szobámban, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Takarításmániája van, és nem tudja elviselni, hogy nincs összerakva az ágyam. Amúgy nincs kosz, rendetlenség.
Minden könyvemet felrakja az ágyra, a ruháimat, amiknek amúgy van helye a földön, csak az neki nem felel meg...
Mikor hazaérek este 11-kor hulla fáradtan, még pakolgassam a helyükre ezeket, mert őt délelőtt zavarta és "rendet" rakott.
Az agyamra megy, szép szóból nem ért, bezárni nem lehet a szobámat. Amúgy emeleten van a szobám, tehát egész nap nem látja azt az óriási rendetlenséget, ami nálam van, mégis "zavarja".
2015. márc. 10. 10:01
1/53 A kérdező kommentje:
És tényleg nem vagyok rendetlen, azoknak a könyveknek ott van a helyük a szekrény mellett, azok mellett a pizsama, 1x felvett nadrág.
2015. márc. 10. 10:03
2/53 anonim válasza:
Pakolj el, vagy vegyél egy zárat.
4/53 A kérdező kommentje:
De ezeket nem tudom hova rakni, nincs hely. A használt nadrágot meg nem rakom vissza a tisztához a szekrénybe.
2015. márc. 10. 10:05
5/53 A kérdező kommentje:
Ennek miért örüljek? Idegesítő alapból az, hogy bemegy a szobámba, amíg nem vagyok itthon. Idegesítőbb, hogy az ÉN szobámban az ő kedve szerint pakolgat, és nekem ugyanúgy le kell raknom este az ágyról, mivel szeretnék aludni...
2015. márc. 10. 10:06
6/53 anonim válasza:
szerelj be zarat, par 2ezer ft-bol megvan
7/53 anonim válasza:
Annak a holminak ugyanúgy nincs helye az ágyon, mint a földön. Kérdezd meg egyszer,hogy mivel jobb, ha nem a helyén az ágyon van, mint ha nem a helyén a földön.
8/53 anonim válasza:
Nálunk ez úgy nézett ki, hogy ha elmentem hétvégére haverjaimhoz vagy nyáron táborba, akkor anya "rendet rakott" a szobámban, ami általában azt jelentette, hogy mindent átpakolt úgy, ahogy neki tetszett. Egy darabig próbáltam elviselni, aztán elmagyaráztam neki, hogy én ezt nem szeretném és én is képes vagyok rendben tartani a holmimat, ahogy nekem tetszik, nagyjából a tizedik alkalomra fel is fogta és nem csinál ilyet. Szóval szerintem az a megoldás, ha megérteted vele, hogy a szobád a te magánszférád, te sem pakolászod az ő holmijait, úgyhogy hagyja ő is, hogy önállóan rendezd el a dolgaidat, ahogy neked tetszik. Illetve takaríts ki hetente, jó látványosan, ezzel is hangsúlyozva, hogy képes vagy rendet és tisztaságot tartani magad körül.
9/53 anonim válasza:
Ismerős :( én már otthon se lakok, de jó pár cuccom ott van, mert albiban nem fér el. A mai napig elpakol. A kedvencem volt, amikor emlékes polcomat összerakta dobozokba kategóriák szerint, mert hogy így nehéz leporolni pfff. Pont az volt a lényeg, hogy lehessen nézegetni.
10/53 anonim válasza:
Most mi baja lesz a tiszta nadrágodnak, ha az egyszer használtat mellé teszed a szekrényben: Inkább tartod a földön. elég ocsmány lehet tényleg, ha a földön tárolod a cuccaidat. Tedd nyugodtan a szekrénybe. Vagy akaszd egy válfára a szekrényben, úgy nem ér semmihez( úgy látom te is olyan tisztaságmániás vagy, mint ő, eszembe se jutna, hogy ne tegyem a használt nadrágot a tisztára, mert attól koszos lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!