Sokat járok masszázsra? Tényleg ekkora gond?
2 hetente megyek, anya meg minden egyes alkalommal mondja a magáét, minek megyek, úgyse csinál semmit, stb. Szeretem őt, sajnos érdekel a véleménye, így zavar, hogy ezeket mondja.
Amúgy nem lehúzós masszőr, évekig tanult Kínában is..
Nem érti meg, hogy milyen jó érzés, ahogy rendbeteszi a gerinc melletti izmaimat, ellazít..
19/L
Én is a kiemelt kérdést úgy értelmeztem, hogy a sűrű az lenne, h biztos naponta jársz, aztán én is olvastam, hogy két hetente, és az még teljesen normális. Sőt az ideális, ha gondok vannak, vagy ilyen-olyan okokból keveset bír mozogni az illető a heti egyszeri alkalom lenne. Sőt engem problémával kezeltek így régebben és naponta kellett mennem. Szerintem anyukádat, azért zavarja, mert azt hiheti, hogy ez olyan, mintha műkörmöshöz járnál és csak csicsázod magad - senki ne vegye személyes sértésnek részemről az utóbbit -, szerintem fogalma sincs az egészről..., és szerintem ebben kivételesen ne adj a véleményére, hagy morogjon, ha nincs jobb dolga, a te pénzedből fizeted. Én a helyében inkább örülnék neki, hogy nem drogokra, vagy épp piára költöd, ahogy azt megannyi korodbeli teszi.
Én amúgy az utóbbi években elhanyagoltam ezen dolgaimat, de most, hogy eszembe jutatattad a kérdéseddel lehet a héten fel is keresem a masszőrömet és újra elkezdek én is járni, mert bizony érzem én is magamon, hogy mennyire kellene. Szóval tényleg kicsit se érezd emiatt magadat szarul.
Köszi mindenkinek a választ :)
Különben most, hogy így belegondolok, mindenért kiakad, amire költök. Járok pl konditerembe is, akkor azt hallgatom, hogy milyen gusztustalan mások után használni, meg felesleges, stb. Ezt mondja ő, 120 kilósan nekem, mikor fogytam már 30 kgt:D.....
Ha a magad pénzéből fizeted, akkor SEMMI KÖZE HOZZÁ!
Amúgy én is járok, és igen, nagyon, nagyon jó!
Kedves akárki.
"A fenti kérdést? Ami úgy kezdődik, hogy "2 hetente megyek"
Ha a fórumon belül nézed a kérdéseket akkor csak a feketével kiemelt sorokat látod. Azokból nem derül ki milyen időközönként jár.
Hmm... anyukád nagyon leragadt Lenke néni szintjén (gy.k. Szomszédok).
Konditerem: törölközővel használjuk a gépeket, utána zuhany.
Masszázs: ha megengedheted magadnak, járj csak. Ha jól csinálják, nagyon hasznos. Inkább most költs masszőrre, mint 20-30 év múlva reumatológusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!