Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gond az hogy az új...

Miért gond az hogy az új párom 38 éves? Szüleim meg sem akarják ismerni, csak emiatt.

Figyelt kérdés
A másik problémájuk az vele, hogy nincs sok pénze, nincs lakása, autója, és gyárban dolgozik. Miért kell ezek alapján elítélni egy embert? Az nem számít nekik, hogy én vele érzem jól magam, és hogy ő is őszintén szeret. 23 éves vagyok.
2014. nov. 2. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Én sem örülnék neki. Mégpedig azért nem, mert:

1) 15 év van köztetek. Ami most szerinted nem baj, mert "forevörláv", de könnyen lehet, hogy később nem így fogod te sem gondolni...

2) Ha majd' 40 évesen még mondhatni ugyanott tart, mint egy feleannyi idős srác, aki kimaradt az iskolából, ott valami nem oké. Még csak gyári munkából is fel kéne már ennyi idő után mutatni valamit. És a valami alatt nem egy 200 nm-es házat, többmilliós autót és több milliónyi megtakarítást értek. Hanem csak hogy legyen már látszatja, hogy vélhetően 15-20 éve melózik. Konkrétan ennél én egy év gyári munkával is többre vittem egymagam...

2014. nov. 2. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert ennyi idősen illene valamit felmutatni a csupasz valagán és az őszinte érzelmein kívül. Így ugyanis joggal merül fel a szüleidben a kérdés, hogy vajon mégis mivel tengette eddigi életét, hogy se lakása, se kocsija, se családja. Ebből ez jön le, hogy valami nem stimmel vele. És persze, hogy odavan egy 23 éves csajsziért, aki bálványozza őt, mert mellette legalább nem érzi egy nagy nullának magát.
2014. nov. 2. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Azért me a zsülő nehezen emeszti meg, hogy korban inkább hozzá közelebbálló part választ a gyereke..

Ők már látják az ebből fakadó későbbi problémákat.

Ők olyan párt akarnak már melléd, aki mellett megállapodsz.

Ha így lesz, akkor 20év múlva, amikor pl a gyereketek 16-17 lesz, akkor te még fiatal 43 éves nő, a párod pedig majd 60 éves lassan nyugdíjas ember.

Amikor te a nőiességed teljében leszel, a párod épp leáldozóban...

Amikro te par év múlva gyereket akarsz, akkor a párod már a maga életével foglalkozna, szívesebben ülne egy könyvvel a a alatt, és nem a homokozóban a gyerekkel.

Látok több ilyen párt, nem a levegőbe beszélek.

Ngyonnagyon kevés 60 körüli van, aki szívesen kirádulgat, megy pörög, még 45 évesen ezt teszi az ember..

Ha erre magadtól jössz ra, már keső...

Sok párt ismerek, akik bar semmiért nem adnák a együtt töltött éveket,mmert szeretik a párjukat, nagyon sajnálják, hogy nem állnak közelebb korban, mert több időt töltenek el különböző éetritmusban az életükben, mint közösben.

És nem utolsó sorban nagyon gyakori, hogy ek is temetik, főleg, hogy a nők átlageletkora magasabb..de mire egyedülmaradnak szite sosem talalnak új párt, de mégis sok-sok évig élnek egyedülnutána...

Ez. Atapasztalat, ezt látják anyukádék,més nem ezt kívanjak neked..

Nem az autó és a pénz az ok

2014. nov. 2. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Akkor biztos te is komoly gondolkodású vagy,ha ennyi idős férfival vagy.Ha hosszabb távon gondolkoztok akkor szerintem nem gáz.A szülők ilyenek.Minden ami más,nem igazodik a "normális"élethez,eltér attól,akkor felszólalnak ellene.Szerintem ne foglalkozz velük,majd megbékélnek ha látnák hogy komolyan gondoljátok.
2014. nov. 2. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Veled egykorú vagyok, de megértem a szüleidet teljes mértékben. Nálunk a húgom jött össze egy, a te barátoddal egyidős férfival. A pasasnak szintén se háza, se semmije (csak hitele). Az első hónapban idejött a szüleim nyakára lakni, úgy, hogy semmibe nem adott bele, a fizetését elverte a húgommal drága ruhákra és kocsimai partikra (mintha szegény párát nem cseszték volna így is eléggé el a szüleim, ő csak még jobban elkapatta), aztán 1 év után jött csak a fekete leves: teherbe ejtette a 18 éves húgomat és rábeszélte, hogy tartsák meg a gyereket, mert ő már úgyis elég idős hozzá. Ja, és mindezt a szüleim nyakára csinálták, ők fizetik a húgomnak még a járulékait is, hogy legalább gyest kapjon.

Ehhez képest mi történt volna, ha egy korabelivel kezd? A srác nem költözik ide (jobb esetben még a szüleinél van, ahova amúgy is haza lehet zavarni, nem az utcára rakod, mint a jelenlegit), ha teherbe is ejti a húgomat, rábeszéli az abortuszra, hogy ne csessze már el mindenki életét (hozzáteszem a húgom nem akarta és nem akarja a gyereket, ez egyre jobban kiütközik).

Nos, igen, ha nálatok csak a tizede forgatókönyv lejátszódik, mint ami nálunk, már joga van a szüleidnek így viselkedni! Nem is értelek egyébként, nyugodtan választhatnál egy 28-30-32 évest is, ők is eléggé érettek már általában, de mégsem túl vének hozzád. És legalább még van esélyük elérni valamit az életben... de hát te tudod.

2014. nov. 2. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Valszeg azért, mert semmit sem tud felmutatni. 38 évesen azért már el kellett volna érni pár dolgot.
2014. nov. 2. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Szerelem ide vagy oda, az azért gáz hogy 38 évesen semmit nem tud felmutatni. Normális esetben ilyenkor már családod van 2 gyerekkel és saját lakásod.

Az "őszinte szeretet" meg olyan mint minden csoda, 3 napig tart.

2014. nov. 2. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Kislány, dugni mindenki tud. 38 évesen ennél már többet kell villantani.
2014. nov. 2. 23:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kérdés az, hogy számodra gond-e ez a helyzet, vagy nem. Ha nem, akkor sok boldogságot.

(hogy a szüleid nem akarják megismerni, az az ő problémájuk, ha együtt maradtok, valszeg változni fog az álláspontjuk)

2014. nov. 3. 01:20
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

"38 éves...nincs sok pénze, nincs lakása, autója, és gyárban dolgozik"

Vagyis most van a "karrierje csúcsán".

:))

2014. nov. 3. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!