Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostanában nagyon idegesítenek...

Mostanában nagyon idegesítenek a szüleim. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Nem jó szülők, nem akarom nagyon részletezni, de sosem kaptam tőlük szeretetet, sosem beszélgettünk úgy igazán. Maximum arról, hogy mi volt a suliban aznap. A szüleim amúgy utálják egymást, de nem válnak el.

Régen lázadtam, de már lenyugodtam, azóta talán kicsit jobb a viszonyunk..

Mostanában bármit mondanak, egyszerűen idegesít. Szeretnék filmet nézni, de anyám üvölt fel nekem, hogy menjek le nézzem meg ezt, azt, milyen vicces. Folyton panaszkodik, hogy mije fáj, mennyi mosogatnivaló van, semmi szabadideje.. De amikor mondtam, hogy töltöttem le neki egy jó vígjátékot, üljön le és nézze meg, én meg addig kitakarítok, akkor "nekem erre nincs időm"... Különben egész nap itthon van, nem dolgozik..

Nem takaríthatok, mert "úgyis elrontod". Az se nézi i belőlem, hogy fel tudok porszívózni..

Apám meg folyton mondja a hülyeségeit.. Újságot olvas, és 1-1 mondatot hangosan olvas belőle. Azt sem tudom, miről beszél, de azért olvassa nekem. Meg ő semmit sem tud egyedül csinálni, 1 szatyrot nem tud behozni, mikor hazajön a vásárlásból! Ki kell mennem elé a kapuhoz és nekem kell behoznom... Ez hisztisnek tűnhet, de annyira lusta, hogy a telefont velünk akarja odavitetni magához, nekünk kellene utána mindent csinálnunk.. Kidobni a taknyos zsepit is...

Na kiírtam a dühömet.. Szóval egyre jobban idegesítenek ezek a dolgok. Mit tegyek?

2013. aug. 7. 17:28
 1/4 A kérdező kommentje:

És talán az idegesít a legjobban, hogy sosincs itthon csönd! Valamit mindig magyaráznak valakinek. Egymásnak, húgomnak, telefonálnak, 1 perc nincs, amikor csönd lenne...

Hiába van szobám, gipszkarton falak vannak, mindent hallani..

2013. aug. 7. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
És más segítséget is hiába ajánlok anyának, semmi se jó. Mindig fáj a dereka, mondtam, hogy megmasszírozom, erre leszólt, hogy mit képzelek, úgyis béna lennék, stb.
2013. aug. 7. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézz magadba és gondold át. Azt mondod, soha nem beszélgettek, de közben ott van, hogy ha anyukád talál valamit, ami vicces, azt meg akarja osztani veled. Ha apukád talál valamit az újságban, amiről azt gondolja, hogy érdekelhet téged, meg akarja osztani veled.

Lehet, hogy a maguk módján szeretnek, de szerintem szeretnek.

2013. aug. 7. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Apa nem nekem mondja, hanem csak úgy felolvassa. Van valami érdekes, és akkor ÓÓ ISTENEM -olvassa- HÁT ILYET!..

Anya meg csak állatos videókat mutat. Sok állatunk van itthon.

2013. aug. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!