Hogyan kezdjünk új életet a párommal,3kiskamasszal, akikkel egyenként semmi gond, de hétvégeken mikor együtt vagyunk megkeserítik az életünket?
Szerintem ez nem fair veletek szemben. Oké, hogy van két gyereked, szereted, imádod őket, ahogy a párod is a sajátját de képesek volnátok eldobni a szerelmet, csak azért mert nekik nem tetszik ez? Nektek, ugyan úgy kijár a boldogság és az, hogy szeressétek egymást!
Ne szakítsatok! Próbáljatok meg együtt maradni, és továbbra is beszélgetni sokat a gyerekekkel a kettőtök kapcsolatáról. Nem 5-6 évesek, megérthetnék, hogy a szülőnek is épp úgy kell a boldogság mint nekik.
a te korodban találni 1 olyan embert akivel ilyen jól mennek a dolgok elég nagy szerencse.lehet h később már nem lesz ennyire jó,de akkor se szakítsatok.
sztem tökéletesen érthető a srác reakciója.nem tudom ,h hogy viselkedik a vér szerinti anyja,de nem lehet könnyű kamaszként elfogadni 2 mostohatesót.lehet h szeretethiánya van.(ezt abból is gondolom h téged elfogad,csak a gyerekeidet nem).
ha összeköltöztök akkor lehet h 1 idő után el fogja fogadni a helyzetet.
esetleg annyit tegyen meg az apa h többet foglalkozzon a fiával.téged szeretnek a gyerekeid,és a párodat is hamar megkedvelték,de a leírásod alapján nekem az jött le h a fiú nem igazán boldog az anyjával,ill. talán attól is fél h kihasználod az apját,vagy őt eltúrod mellőle.(nem,mint ha ez lenne a célod).
lehet h ez most hülyeség,nem tudom,de mi lenne ha összeköltöznétek és utána magatokhoz vennétek párod gyerekét???így nem érezné azt,h ő csak "egy hétvégi gyerek" és többet lehetne az apjával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!