A barátommal együtt élek, ő elvált. A fél fizetését leadja a volt családjának! ők meg kihasználják! Míg a gyerek fősulira jár, ő állja a rengeteg kiadást. Ez normális? Előbb utóbb ezzel gond lesz! én nem fogom egyiket sem eltartani! Ezt ki tűrné el?
Így jártál!
Te a gyerekedt 18 évesen kilököd majd az utcára?
ha valaki gyereket vállalt,az élete végéig a gyereke marad!És igen,amíg tanul jár a gyerektartás!
Azért nem olyan pofátlanság egy gyerektől, hogy főiskolára jár.
Elég sokan járnak, és ők kocsit is kapnak esetleg meg segítséget a saját lakáshoz. Nem a gyerek akart válni szerintem. Azért remélem ad az apja nek a gyerektartáson túl is, zsebpénzt, mert egy ilyen korú gyereknek az mindig jól jön. A többiek is kapnak.
Aztán segíteni kell lakáshoz jutni, ha megnősül, szép lakodalmat kell rendezni, ha gyereke lesz, vinni kell az unokáknak, amit lehet. Ő nem tehet róla, neki elég baj, hogy nem lehet az apjával, úgyis megsínyli anyagilag mindenképp, mert akinek együtt vannak a szülei, azok jobban tudnak spórolni. Enyhíteni kell a kárát, amennyire lehet. Gondolom, Te nem az anyagiak miatt választottál egy családos embert magadnak.
Nekünk is egyetemista gyerekeink vannak, nem tudunk megadni mindent nekik, de szertenénk többet.
Anyámék 70 évesen, ha eljönnek, dugják a zsebünkbe a 20 ezreseket, nekem is, minden áron. Inkább margarinos kenyeret esznek két hétig, de adni akarnak.
Az egyszem gyerekét hadd taníttassa már, inkább segíts neki.Van olyan barátnőm, akiék 3-at járat egyetemre, kettőt középiskolába, pedig nem milliomosok. Örülj, hogy csak egy gyerek van és ne mard el az pját tőle, mer t az apja fog később haragudni rád. De ha látja, hogy te is azon vagy , hogy a gyerekének mindene meg legyen, tisztelni fog érte.
40 évesen is a gyereke lesz. Csak lesznek unokák. Azoktól is sajnálni fogod a pénzt? Inkább örülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!