Normális, ha az anya együtt fürdik a 12 éves fiával?
12 éves fiúval már nem normális! Akárki is az, szokjon le róla! Lassan csajozni kezd az a fiú. Mit szólna a leendő barátnője, ha kiderülne, hogy nemrég még az anyjával zuhanyozott?
(Bár, régebben volt itt egy olyan kérdés, hogy felnőtt hapsi még mindig az anyjával zuhanyzik, mert ez náluk természetes és kérdezte a férfi, hogy hogy mondja el a barátnőjének.) Atyám!
Nem normális,ahogy az sem,hogy a 16 éves lány együtt fürdik az unokatesójával! Igaz,hogy ma sok helyen normálisnak tartják,hogy az egész család,a majdnem vagy már felnőtt gyerek előtt is meztelenül járkál. Mert ugye, a testünk nem szégyen!
Nem kell prűdnek lenni,de azért egy temészetes szeméremnek is kellene lenni.
nem tudom..nálunk ezzel nem lenne gond. én 23 éves lány vagyok, és igaz már csak nagy ritkán,mert nem lakom már otthon, de ha úgy van együtt fürdök a 9 éves öcsémmel.
igaz mi imádjuk egymást..nekem ez nem fura:-)
Hát ez tuti nem normális..
Lehet h én vagyok 'rossz bandába', de itt a 13-14 éves fiúk a barátnőjükkel fürdenek..(meg egyebek xDD)
Jöhetnek a lepontozások, lesz*rom :)
Nem tudom, hogy valos-e a kerdes, de nem erzem azt termeszetes dolognak, hogy egy szulo egyutt furodjon a gyermekevel, vagy egyutt aludjanak pl.
Ez egy rossz szokas, de nem normalis. Nem mondanam, hogy beteges, de nem is egeszseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!